22 °C Budapest
Te jó ég! Tényleg ennyit ér Dzsudzsák luxusóra-gyűjteménye?

Te jó ég! Tényleg ennyit ér Dzsudzsák luxusóra-gyűjteménye?

2016. július 22. 16:32

Dzsudzsák Balázs is részt vett a vasárnapi szépségkirálynő választáson, ahol a foci-sztárt egy 12 millió forintos órával a karján fotóztak le. Nem ez az egyetlen luxusórája a válogatott csapatkapitányának, gyakorlatilag egy egész gyűjteményre való karóra pihenhet a fiókjában. Utánajártunk, hogy vajon tényleg olyan sokba kerülnek-e ezek a karórák.

Sok más híresség mellett a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is részt vett vasárnap este Magyarország szépségkirálynő választáson. A focista mindig is híres volt kiváló stílusérzékéről, nem is csoda, hogy most is az öltönyéhez illő karórát választott. Az Audemars Piguet luxusórája pedig 12 millió forintot is érhet.

Nem ez az egyetlen luxusóra, Dzsudzsák gyűjteményében, tavaly augusztusban ugyanis egy 25 millió forintot érő karórával a kezén írta alá a Burasportos szerződését. Emellett van egy visszafogott eleganciát képviselő órája is a labdarúgónak az Audemars Piguet-től, amit főleg az Eb alatt hordott, ennek értéke 4,5 millió forintra tehető - írja a Bors.

A fentieket figyelembe véve Dzsudzsák Balázs óráinak értéke közel 40 millió forintot tesznek ki, ami a labdarúgók fizetéséhez képest nem számítanak igazán jelentős összegnek, viszont egy átlagos magyar szempontjából tetemes vagyonnak számít.

Mire elég ennyi pénz?

  • A KSH legutóbbi adatai szerint a havi nettó átlagkereset 173 300 forint volt. Ez azt jelenti, hogy közel 20 évnyi átlagkereset kellene ahhoz, hogy megvehessük a focista óragyűjteményét.
  • Ha 400 ezer forintos, négyzetméterenkénti átlagárral számolunk, akkor az órák árából egy 100 négyzetméteres lakást is vehetnénk.
  • Ha az átlagnyugdíjakkal számolunk (jelenleg 109 561 forint), akkor a 40 millióból 365 átlagnyugdíj jönne ki.
  • Dzsudzsák tíz éve egyébként egy 2 millió forintot érő Suzuki Swifttel járt, az óragyűjtemény árából 20 ilyen autót is vehetne.

Ez az összeg elegendő lenne 200 ezer gombóc fagylalthoz.

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?