-1 °C Budapest

Te jó ég! Tényleg ennyit ér Dzsudzsák luxusóra-gyűjteménye?

2016. július 22. 16:32

Dzsudzsák Balázs is részt vett a vasárnapi szépségkirálynő választáson, ahol a foci-sztárt egy 12 millió forintos órával a karján fotóztak le. Nem ez az egyetlen luxusórája a válogatott csapatkapitányának, gyakorlatilag egy egész gyűjteményre való karóra pihenhet a fiókjában. Utánajártunk, hogy vajon tényleg olyan sokba kerülnek-e ezek a karórák.

Sok más híresség mellett a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is részt vett vasárnap este Magyarország szépségkirálynő választáson. A focista mindig is híres volt kiváló stílusérzékéről, nem is csoda, hogy most is az öltönyéhez illő karórát választott. Az Audemars Piguet luxusórája pedig 12 millió forintot is érhet.

Nem ez az egyetlen luxusóra, Dzsudzsák gyűjteményében, tavaly augusztusban ugyanis egy 25 millió forintot érő karórával a kezén írta alá a Burasportos szerződését. Emellett van egy visszafogott eleganciát képviselő órája is a labdarúgónak az Audemars Piguet-től, amit főleg az Eb alatt hordott, ennek értéke 4,5 millió forintra tehető - írja a Bors.

A fentieket figyelembe véve Dzsudzsák Balázs óráinak értéke közel 40 millió forintot tesznek ki, ami a labdarúgók fizetéséhez képest nem számítanak igazán jelentős összegnek, viszont egy átlagos magyar szempontjából tetemes vagyonnak számít.

Mire elég ennyi pénz?

  • A KSH legutóbbi adatai szerint a havi nettó átlagkereset 173 300 forint volt. Ez azt jelenti, hogy közel 20 évnyi átlagkereset kellene ahhoz, hogy megvehessük a focista óragyűjteményét.
  • Ha 400 ezer forintos, négyzetméterenkénti átlagárral számolunk, akkor az órák árából egy 100 négyzetméteres lakást is vehetnénk.
  • Ha az átlagnyugdíjakkal számolunk (jelenleg 109 561 forint), akkor a 40 millióból 365 átlagnyugdíj jönne ki.
  • Dzsudzsák tíz éve egyébként egy 2 millió forintot érő Suzuki Swifttel járt, az óragyűjtemény árából 20 ilyen autót is vehetne.

Ez az összeg elegendő lenne 200 ezer gombóc fagylalthoz.

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm