22 °C Budapest

Címke: szépségkirálynő (22 cikk)

Pénzcentrum/MTI | 2011. május 17. 13:33

Elfogták az adócsaló luxusnyugdíjast

Elfogták az adócsalással vádolt Földesi-Szabó Lászlót kedden; az Egymásért Egy-Másért Alapítvány volt kuratóriumi elnöke eltűnt a bírósági tárgyalásról, ezért keresték.

Pénzcentrum | 2011. január 7. 11:02

Luxusnyugdíjból kapja a gyerektartást Bálint Antónia

Szökésben is fizeti a gyerektartást Földesi-Szabó László. A Blikk értesülései szerint a milliárdos gazdasági bűncselekmény miatt elítélt 52 éves alapítványi elnök még távozása előtt azt kérte a bíróságtól, hogy 150 ezer forintos nyugdíjából vonják le a gyerektartást.

Pénzcentrum | 2010. július 12. 16:58

Átverték a magyar celebet! Rémálom a nyaraláson

Egyhetes tenerifei "álomnyaraláson" vett részt Kapócs Zsóka és édesanyja. A szervezők félpanziós ellátással ingyenszállást ígértek, és szerettek volna rájuk sózni egy üdülési jogot.

Pénzcentrum | 2009. november 11. 18:02

Nem rejtette véka alá vágyait az RTL Klub sztárja

Bálint Antónia - az egykori szépségkirálynő, akit ma már elsősorban műsorvezetőként tartanak számon - olyan otthonról álmodik, ami egyszerre korszerű és romantikus.

Pénzcentrum | 2009. október 1. 18:02

Hitelkártyákat lopott a szépségkirálynő! Oda a korona

Önként lemondott a szépségkirálynői címmel járó koronáról a Miss Singapore World idei győztese, miután a helyi sajtó megszellőztette, hogy az előző munkahelyén hitelkártyákat lopott és átszámítva körülbelül 1 millió forint értékben vásárolt luxus-fehérneműket és egyéb árucikkeket.

Pénzcentrum | 2009. július 21. 15:02

Feladta álommunkáját a volt szépségkirálynő: mivel sikerült elcsábítani?

Bár a hivatalos statisztikák szerint a globális ingatlanpiacokon tapasztalt zuhanásokat meghazudtolóan szárnyalnak az ingatlanárak Nepálban, az ország nem sorolható a legkedveltebb befektetési célpontok közé. Ez mégsem tántorította el az ország volt szépségkirálynőjét, aki sikeres televíziós karrierjét feladva inkább az ingatlanos szakmában próbál szerencsét.