Megszólalt a Praktiker: eddig várnak még a vasárnapi nyitással

2016. április 19. 19:07

A Praktiker áruházak május 8-án nyitnak ki először vasárnap, 19 barkácsáruház nyithat ki újra a hónap második vasárnapján.

A Praktiker nem változtat korábban eltervezett áprilisi munkarendjén a vasárnapi boltzár feloldása miatt. Az 1200 dolgozó érdekeit figyelembe véve május 8-án nyitnak ki az áruházak újra vasárnap. A hét utolsó napján a reggel kilenc órától délután ötig lesznek nyitva a boltok. A hét többi napján, a korábbi nyitvatartási rendnek megfelelően, reggel nyolc órától este nyolc óráig várja az áruházlánc a vásárlóit. A vasárnapi nyitvatartáskor az ügyfélszolgálat is elérhető lesz.

A barkácsáruháznaál a vasárnapi "nézelődős" vásárlás szombatra csúszott, így péntek, szombat és hétfő erősebbnek bizonyult más napokhoz képest az elmúlt egy esztendőben. Az új nyitvatartási rendtől azt várják, hogy a szokások megváltoznak, és újra péntek, szombat és vasárnap lesz a tipikus vásárlási időszak a barkácsáruházakban. 2015 márciusa előtt a vállalat forgalma jól alakult vasárnaponként, annak ellenére, hogy rövidebb ideig voltak nyitva az üzletek, mint a másik hat napon. A tapasztalatok szerint a fogyasztók a barkácsáruházi vásárlásaikat a hétvégére időzítik olyan termékkörök esetén, mint csempék, szaniterek, festékek, vagy kertépítéshez, kertrendezéshez kapcsolódó árucikkek.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm