0 °C Budapest

Kelemen Anna pasija akarsz lenni? Ennyit kell keresned havonta

2015. december 14. 16:30

Kelemen Anna értékrendjében meghatározóak az anyagiak, így ha valaki el szeretné nyerni a kegyeit, havi minimum tízmillió forintos kereset alatt ne nagyon próbálkozzon. Na de ki keres ma ennyit Magyarországon?

Kelemen Anna számára az anyagiak a legfontosabbak, ahogy ez a Borsnak adott nyilatkozatából is kiderült:

Bár megállok a saját lábamon, de nekem roppant fontos, hogy a párom legyen szégyentelenül gazdag, akár a Wall street farkasa. Viszont nekem nem mindegy, hogyan szerzi meg azt a pénzt. Például ha van egy autókereskedő férfi, aki nagyon tele van pénzzel, de nem tudunk miről elfilózgatni, nekem ő nem kell. Sikeres fickóra vágyom, akire fel tudok nézni. Tízmilliót hozzon haza minimum havonta, legyen befektető

- mondta a lapnak az ismert botrányhős.

Na de ki keres ennyi pénzt havonta Magyarországon?

A bruttó átlagfizetés Magyarországon a KSH adatai szerint jelenleg átlagosan havi 243 ezer forint. A bruttó átlagkeresetek a pénzügyi, gazdasági ágban a legmagasabbak (491 800 forint), a humán-egészségügyi, szociális ellátás területén pedig a legalacsonyabbak (145 900 forint).

Ha az átlagfizetés nettó értékével, tehát körülbelül 160 ezer forinttal számolunk, akkor bizony

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

63 hónapig, azaz több mint 5 évig kellene kuporgatnunk, hogy a volt nyuszilány által elvárt 10 milliós fizetést teljesíteni tudjuk.


Még a legjobban keresők között sincs, aki ennyit keresne havonta

A Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal (NSZFH) statisztikái alapján Magyarországon a legjobban keresők között a légiforgalmi irányítók, a vezető beosztásban lévők, a bírók, adótanácsadók, ügyészek, és brókerek vannak, akiknek a havi fizetésük minimum 500 ezer forint, de akár az 1 milliót is meghaladhatja.

{{EMBED:infogram_0_legmagasabb_hazai_atlagkeresetek" title="legmagasabb hazai átlagkeresetek}}

Még ha az NSZFH szerint legjobban kereső légiirányítók fizetését nézzük, nekik is körülbelül egy évig tartana, hogy össze tudjanak szedni ennyi pénzt, így Kelemen Anna elég szűk repertoárból válogathat.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?