Komoly lépésre szánta rá magát a Telenor

2015. augusztus 12. 21:30

A Telenornak egyértelműen javítania kell a megítélésén az egyoldalú áremelési botrány után - bár ők nem pont ezzel magyarázzák a szerdán elindított tarifamodernizálási akciójukat, amiben megszabadítják az előfizetőiket az elavult díjcsomagoktól és a magas percdíjaktól - írja az Index. A mobilcég szerint a váltással a előfizetők biztosan jól járnak, mert a felajánlott új csomagokban kevesebb pénzért több szolgáltatást kapnak.

Néhány elképesztő adattal is alátámasztották a lépést:

  • 244 különböző tarifacsomagjuk van,
  • emiatt egy egyszerű családi kedvezménynek 60 különféle variációját kell kidolgozni
  • van, aki még ma is 170 forintos percdíjat fizet,
  • vagy 68 forintot egy sms-ért.
Őszintén szólva, nagyon szeretnénk találkozni vagy beszélgetni azzal az emberrel, aki a Praktikum Expressz egyetlen - értsd: 1 db - előfizetőjeként kimaxolta a VIP/swag életérzést a privát díjcsomaggal. Esetleg ránk csöröghetne a 06 1 555 7000 központi számon, biztosan olcsó lesz neki a hívás.

Havi tízezer forintért Praktikum Privát csomagban körülbelül egy órát lehet telefonálni. Ezeknek az ügyfeleknek valószínűleg MyTariff csomagot fognak felajánlani, amivel ugyanennyiért korlátlan belföldi hívást indíthatnak, és még 500 megabájtos mobilnetes csomagot is kapnak mellé.

Az előfizetők körülbelül tíz százalékát érinti a váltoatatás, és azt szeretnénk elérni, hogy november végére csak 101 aktív díjcsomagunk maradjon - mondta Saranyik Csaba, Telenor ügyfélértékekért felelős igazgatója.

Ezt jelenti, hogy egy nagyvárosnyi magyar értelmetlenül sokat fizet, rosszabb perc- és sms-díjakat használ, mint, mint amire lehetősége lenne. Kíváncsi voltam, hogy kik ezek az emberek, akik adott esetben még vissza is utasítanak egy jobb ajánlatot, de Saranyik Csaba azt mondta, az érintettek köre nagyon változatos.

Nem tudja, hogy Ön érintett-e? Ezt könnyen ellenőrizheti a Telenor.hu/valtas weboldalon! Csak be kell írni a telefonszámát, rányomni a küldés gombra, és minden kiderül.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Bár a Telenor azt mondja, hogy az akció miatt százmillió forint nagyságrendű összeggel csökken majd a bevétele, ezt a vállalat befektetésnek tekinti. Az egyszerűsített tarifarendszer nagy terhet vesz le a fejlesztőik válláról, és ha bejön egy új ügyféligény, arra hamarabb tudnak reagálni, gyorsabban ki tudják fejleszteni a bevezetéséhez szükséges rendszereket. Hiszen nem azzal kell majd foglalkozni, hogy a nyolc évvel ezelőtti tarifákat is belehegesszék egy új családi kedvezménycsomagba. De a bolti személyzetnek is kevesebb időt kell majd eltöltenie az ügyfelekkel, és a felszabaduló időben más ügyeket is el tudnak majd intézni.

Dönt vagy elfogad

Lesz idő átgondolni, hogy melyik a Telenor legjobb ajánlata, mert november 30-ig vezetik ki az elavult tarifákat. A mobilcég először mindenkinek ajánl egy személyre szabott tarifát, amivel a legjobban járna, és ezt a fenti határidőig bármikor módosítani lehet a Telenor üzleteiben. Aki nem módosít, az automatikusan elfogadja a Telenor ajánlatát, és az november végén életbe lép.

A Telenor bevallottan azt vállalja, hogy a tarifaváltást követően az érintett számlás ügyfelek legalább egy évig kedvezőbb vagy ugyanolyan feltételekkel tudnak mobilozni. Hogy egy év után miként alakulnak az árak, az jövőre kiderül.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?