Címke: korlátlan mobilnet (20 cikk)

Pénzcentrum | 2011. augusztus 26. 21:31

Van akinek van, van akinek lesz mobilnete

2008 februárjában 84 ezer mobilinternet előfizető volt hazánkban, 2008 év végére már 443 ezer, 2009-re pedig már több mint fél millió. Ma már 1,1 millió mobilinternet kapcsolatot tartanak nyilván, miközben közel két millió helyhez kötött szélessávú internet előfizető van. Ehhez mérten, az évek alatt a szolgáltatói csomagok, előfizetési lehetőségek is jelentősen változtak. Azonban kevesen vannak, akik rendszeresen felülvizsgálják, hogy milyen csomagban interneteznek, hány szerződésben mire és mennyit fizetnek. Másképpen fogalmazva időről-időre célszerű átgondolni és személyre szabni, "tudatosabbá tenni" az internet előfizetési szerződéseinket.

Pénzcentrum | 2011. július 1. 14:32

Mobilnetezz olcsón: itt vannak a legjobb tarifák

Előző körképünkkel ellentétben most kivétel nélkül minden szolgáltatónál találunk megfelelő mobilinternet csomagot. Az átverések időszakának úgy néz ki, hogy vége lehet. A körültekintő okostelefon tulajdonosok végre szabadon böngészhetnek okostelefonján. Milyen csomagok vannak és mire figyeljünk?

Pénzcentrum | 2009. április 22. 17:30

Horribilisen drága lehet a mobilinternet: ezerszeres árkülönbség!

A mobilinternet-szolgáltatás ma már itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, márciusban az előfizetések száma 542 ezer volt, amelyből 458 ezer forgalmat is bonyolított. Korlátlan mobilinternet csomaggal ma már nem igazán találkozhatunk, így a forgalmi korlátot átlépve esetenként komoly számlát is produkálhatunk, de ennél is borsosabb cehet kaphatunk kézhez, ha a mobilkészülékhez kapcsolódó alap adatcsomaggal szörfölgetünk a neten - hívta fel a figyelmet mai sajtótájékoztatóján az NHH a mobilnetezés veszélyeire.