24 °C Budapest
Kevesen fogadnak lóversenyre Magyarországon

Kevesen fogadnak lóversenyre Magyarországon

2015. május 15. 09:01

Hiába cserélték le a kábeles fogadási rendszert internetes terminálokra, milliárdos nyereség helyett továbbra is több száz milliós veszteséget termel idehaza a lóversenyfogadás.

Horváth Zalán, a Magyar Lóversenyfogadás-szervező Kft. ügyvezető-helyettese arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy a magyar lóversenyfogadás 975 millió forint árbevétel mellett 235 millió forint veszteséget könyvelt el tavaly.

A jelentős elmaradás okait Horváth Zalán abban látja, hogy kellő marketingtámogatás híján a fogadók még mindig nem ismerkedtek meg az új rendszer előnyeivel.Így hiába cserélték le a kábeles fogadási rendszert internetes terminálokra.Szélesebb rétegek megnyerése nélkül nem tud átlépni önmaga árnyékán a szakág: a magyar lóversenyfogadói kör ma mintegy 3-4 ezer főből áll.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24