28 °C Budapest

Fontos változás az Ötöslottón: ilyen is rég volt már

Pénzcentrum
2014. június 16. 15:02

Júniusban és júliusban is jelentősen változik az Ötöslottó, a Luxor és a Kenó játékok fogadási rendje. Összeszedtük a legfontosabb változásokat.

A legtöbb hazai szerencsejátékost meglepetésként érhette, hogy most szombaton (24. játékhét) órákkal korábban zárult a fogadási időszak az Ötöslottón. Mint azt a Szerencsejáték Zrt.-től megtudtuk, az előre hozott sorsolásra a labdarúgó vb miatt volt szükség. Júniusban és júliusban ráadásul több alkalommal is módosul az Ötöslottó, Luxor és a Kenó játékok zárásának és sorsolásának időpontja. A legfontosabb nyári változásokat az alábbi táblázatban foglaltuk össze:

Rendkívüli nyitva-tartás a labdarúgó vb időszakában

A sportrajongókra - na jó, a változtatás nélkül esetleg kieső profitra - is gondoltak a Szerencsejáték Zrt.-nél: a késői mérkőzés kezdések miatt június 13. és 22. között, az értékesítőhelyi fogadást lehetővé tevő fogadási rendszer nyitva tartását 23 óra 55 percig meghosszabbították.

Az ebben az időszakban éjfélkor kezdődő labdarúgó vb mérkőzésekre a fogadási ajánlatban szereplő időpontig, általában 23 óra 45 percig lehet fogadni. A vb mérkőzésekre érkezett Tippmix fogadások a lefújást követően azonnal kiértékelésre, a nyeremények pedig a nyitva tartás függvényében a lehető legrövidebb időn belül kifizetésre kerülnek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?