Professzionális notebookok kkv-knak (x)

Pénzcentrum
2014. március 14. 12:02

Mindent egyetlen szolgáltatótól: üzleti számítógépek és jogtiszta szoftverek az irodába - cégekre szabott irodai programcsomaggal.

Mindent egyetlen szolgáltatótól: üzleti számítógépek és jogtiszta szoftverek az irodába - cégekre szabott irodai programcsomaggal, informatikai támogatással.

A Telekom, mint piacvezető szolgáltató célja, hogy modern, az üzleti életben nélkülözhetetlen irodai eszközökkel segítse a költségérzékeny hazai cégek informatikai felzárkózását. A vállalat legutóbbi reprezentatív felmérése szerint a KKV-ék körében, mindössze 1-2%-al ugyan, de folyamatosan növekszik a számítógép-ellátottság, és ezen belül láthatóan nő a laptopok iránti igény. A piaci igényekhez igazodva,

2014. február 17-étől a Telekom új irodai informatikai eszközöket, elsősorban laptopokat, valamint azokhoz igénybe vehető mobilinternet csomagot kínál mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak, kezdeti beruházási költségek nélkül.

A főleg laptopra hangolt kínálat a méretre kisebb, de mobilitásban nagyobb igényű cégeket célozza meg: számukra beruházás nélkül, havi részletre ajánlanak Asus, HP, Lenovo, vagy Acer számítógépeket.
A notebookokra és asztali számítógépekre vonatkozó új Telekom-ajánlatok része, hogy első alkalommal be is üzemelik a megrendelt informatikai eszközöket, továbbá - helyszíni segítségként - átmentik a régi gépen tárolt adatokat az új eszközökre. Ezt követően a vállalkozások még két éven át számíthatnak rá, hogy online vagy telefonon keresztül informatikai segítséget kapnak a Telekomtól.

Az újonnan megrendelt gépekre, Office irodai szoftvercsomagot ajánl a Telekom. Az Office 365 szolgáltatás, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldás, amelynek nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű vállalkozás számára elérhetők az egyszerű szövegszerkesztőtől kezdve a prezentációkészítő, valamint a dokumentumok megosztását lehetővé tévő programokon át az üzleti levelezésig. A felhőszolgáltatásnak köszönhetően az Office programok mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen, és segítségükkel az internetre való csatlakozást követően bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok, e-mailek, megkönnyítve ezzel az irodán kívüli, távoli munkavégzést.

Az új laptopok mellé mobilnet-szolgáltatást is nyújt a Telekom 2 hónapos próbaidővel.

Az ajánlatban szereplő számítógépek közül az Asus X551CA és a Lenovo S50 FLEX azokat az egyéni vállalkozókat és alkalmazottakat célozza meg, akik laptopjukat egyaránt szeretnék professzionális üzleti munkára, és családi használatra igénybe venni. A HP ProBook ezzel szemben kifejezetten vállalati vezetőknek és speciális felhasználóknak ajánlott nagy kapacitású notebook, amely tartós kivitelezésével és elegáns megjelenésével tekintélyt sugároz. Az újdonságok kedvelőinek pedig egy igazán egyedi gépet ajánl a Telekom: az Acer Iconica Tab három különböző üzemmódot egyesít: használható érintőképernyős tabletként, klasszikus laptopként, és a képernyő megdöntésével kivetítőként.

Az ajánlatok részletes feltételei a Telekom honlapján (www.telekom.hu/uzleti) érhetők el.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem