Két magyar is milliárdos lehet a hétvégén

Pénzcentrum
2013. július 20. 08:07

Talán nem túlzunk akkor, ha azt mondjuk, ismét kezd kitörni a lottóláz Magyarországon. Az Ötöslottón 1,7 milliárd, a Hatoslottón 1,05 milliárd forint a főnyeremény. Nem véletlen, hogy rohamosan nő az eladott szelvények száma is.

MUTATJUK A SZÁMOKAT!
A Pénzcentrum.hu ezen a héten is élőben közvetíti az Ötöslottó és a Hatoslottó sorsolását is. Előbbinél szombat este 19.25-re, utóbbinál vasárnap délután 16.10-re derülhet ki, hogy elvitte-e valaki a hatalmas nyereményt.

A múlt héten az eladott Ötöslottó alapjáték száma 285 ezer, a Hatoslottó 194 ezer darabbal emelkedett a megelőző héthez képest. Igaz, ebben a halmozódás mellett közrejátszott az éppen futó akció is - tudta meg a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt-től.


A fenti számok is azt jelzik, hogy nyári lottóláz van Magyarországon, ez pedig természetesen a nyeremények nagyságának köszönhető. Az Ötöslottón az 1 733 millió forint a főnyeremény (ez a hazai Ötöslottó-jackpotok toplistáján a 13. helyet foglalná el), míg a Hatoslottón az 1 053 millió forintos főnyeremény minden idők 3. legnagyobbika lenne.

A játékszervezőnek arra vonatkozóan nincsenek adatai, hogy mennyi külföldi, határon túli játékos érkezik lottóvásárlási szándékkal Magyarországra, de valószínűsíthető, hogy ekkora főnyereménynél szívesen jönnek a határon túlról is lottózni.


Ugyancsak feltételezhető, hogy a nagyobb nyaralóhelyeken a szabadidejüket töltő játékosok is nagyobb számmal térnek be lottózókba.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A hatalmas nyeremények pozitív hatással vannak a Szerencsejáték Zrt.nemrég indított Okoslottó mobilalkalmazásának letöltésére is. Az indulás óta az iOS rendszerre való letöltés elérte a 18 ezret, az Android pedig a 20 ezer letöltést közelíti meg és ez a növekedés folyamatos.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 1. vasárnap
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM