22 °C Budapest

Így juthatsz ki ingyen a Szigetre

Pénzcentrum
2012. augusztus 9. 15:11

Nem egy dunai mártózást ajánlunk olvasóinknak, hanem az idén első alkalommal elérhető internetes közvetíttetést, ahol nyomon követhetjük a Sziget Fesztivál fő programjait. A Youtube-on nézhető, élő adás minden nap a Pop-Rock vagy az A38 színpad koncertjeivel kezdődik. Ma például a Citizens nevű brit pop-rock formációt nézhetjük meg elsőnek, pontban 3-tól. Nem a sziget az egyetlen fesztivál a környékünkön, amit végig lehet követni a számítógép előtt ülve is. Az újvidéki EXIT fesztivált is a Youtube közvetítette, ahol még ma is megtalálható még több koncertfelvétel.

A Sziget fesztivál programját a hivatalos csatornán érhetjük el,  a koncertek legjobb pillanatai a fesztivál után még további 3 hónapig megtekinthetők lesznek. A YouTube a világ legrangosabb fesztiváljait rendszeresen közvetíti, az internetezők legutoljára a belga Tomorrowlandet, a spanyol Sonart és az amerikai Coachellát követhették élőben a neten. A videomegosztó Magyarországra optimalizált verziója mintegy fél éve indult el.

A Sziget Fesztivál 1993-ban indult, akkor Diáksziget néven és 43 ezer vendég látogatta, az elmúlt két évtizedben a Sziget Európa egyik legnagyobb és legkedveltebb fesztiváljává vált, ahol majd' 400 ezer látogató vesz részt évente az egy hét alatt.


Ha nem jön be az idei program akkor érdemes csemegézni más fesztiválok oldalán is. Az EXIT fesztivál hivatalos csatornáján például akár a Gossip, akár a szerb Lollobrigida vagy Miss Kittin előadását is élvezhetjük. Ezekből egy kis válogatást szedtünk össze olvasóinknak. A koncertek teljes listáját itt lehet megtalálni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?