5 °C Budapest

Bővülő fizetési lehetőségek a Szigeten

Pénzcentrum
2012. augusztus 3. 15:02

A jövő héten kezdődő Szigeten a Metapay 26 feltöltőponton 150 pénztárossal várja majd a fesztiválozókat. Összesen 200 ember dolgozik a készpénzmentes szolgáltatás megvalósításán.

A Metapay 2012-ben tovább fejlesztette a Metapay Fesztiválkártya rendszerét, s az OTP-vel és a Mastercard-dal együttműködve még több szolgáltatást nyújt. Így bővült a fizetési lehetőségek köre: 2012-től bármelyik bank által által kibocsátott Mastercard PayPass és Maestro PayPass eszközzel lehetővé vált a fizetés. A fizetési eszközök választéka is nagyobb lett: a Metapay Fesztiválkártya rendszere órát, kulcstartót, mobiltelefonon elhelyezett matricát is befogad, mint fizetési eszközöket.

A készpénzes feltöltés sokkal népszerűbb volt, mint a bankkártyás, amelynek az aránya 10 és 16 százalék között volt. A Szigeten várhatóan nagyobb lesz a bankkártyás feltöltés aránya a rendezvény hosszabb időtartama és a külföldiek nagyobb száma miatt.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?