7 °C Budapest

A Balaton Soundra is kedvezményes vonatjegyeket kínál a MÁV

Pénzcentrum
2012. július 11. 11:32

Mentesítő vonattal, 50 százalékos kedvezménnyel, hosszabb szerelvényekkel, megerősített és 24 órás pénztári szolgálattal is készül a MÁV-START a holnaptól kezdődő Balaton Soundra. A fesztivál helyszíne mellett kihelyezett vasúti pénztár is segíti a menetjegyek megváltást. Folyamatos lesz az ügyelet, a vasútőrszolgálat és a takarítás is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Idén először ad 50 százalékos kedvezményt a MÁV-START és a GYSEV a menettérti jegyek árából Zamárdiba, a Balaton Soundra utazóknak, amit legkorábban a fesztivál első napját megelőző naptól, július 11-től, legkésőbb a rendezvényt követő napig, július 16-ig lehet igénybe venni. A kedvezményes árú jegyet a visszautazáshoz a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni.

A Balaton Soundra vonattal utazók révén jelentősen megnövekszik az utasforgalom az elkövetkező napokban Budapest és Zamárdi viszonylatában. A MÁV-START megerősített pénztári és ügyeleti szolgálattal is készül a július 12. és 15. közötti fesztiválra. A menetjegyváltás megkönnyítése érdekében a vasúttársaság a rendezvény helyszíne melletti információs konténerben kihelyezett pénztárt működtet 22:00 és 04:00 óra között, továbbá Zamárdi állomás pénztára a fesztivál ideje alatt 0-24 óráig nyitva tart. A szakemberek folyamatosan figyelik a vonatokon az utasforgalmat, és az utasigényekhez igazodva - a lehetőségek szerint - plusz kocsival tovább erősítik a balatoni szerelvényeket. Holnaptól hétfőig Zamárdiban vasútőrök is szolgálatot teljesítenek, továbbá a tisztaság érdekében a rendezvény ideje alatt folyamatosan biztosít takarítókat is a vasúttársaság.

A fesztiválról a fővárosi visszautazásokat elősegítve, július 16-án, hétfőn mentesítő vonatot indít a MÁV-START. A vonat Zamárdi megállóhelyről reggel 8 óra 29 perckor indul, és menet közben csak Székesfehérváron, Kelenföldön és a végállomáson, a Budapest-Déli pályaudvaron áll meg. Felszállásra ezen felül Zamárdi előtt, Szántód-Kőröshegyen lesz lehetőség. A mentesítő vonaton is érvényesíthetők az utazási kedvezmények.

Vonattal az EXIT-re is!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A július 12. és július 15. között megrendezésre kerülő, újvidéki Exit Fesztiválra utazók kényelmesebb vasúti utazása érdekében a MÁV-START Zrt. a szerb vasutakkal együttműködve a Budapest-Újvidék-Budapest útvonalat érintő szerelvényeket megerősítve közlekedteti.

A fesztivál utasforgalmának megfelelő kiszolgálása érdekében a megszokott szerelvényekben még további két kocsi közlekedik a Budapest-Keleti pályaudvarról 09:05-kor és 22:20-kor Újvidékre, valamint az Újvidékről 12:44-kor és 23:43-kor a Budapest-Keleti pályaudvarra induló nemzetközi szerelvényekben. A vonatokra a kényelmes utazás biztosítása érdekében helyjegy is váltható. A vasúttársaság javasolja az utasaiknak, hogy a menet- és helyjegyeiket váltsák meg elővételben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06