3 °C Budapest

A Balaton Soundra is kedvezményes vonatjegyeket kínál a MÁV

Pénzcentrum
2012. július 11. 11:32

Mentesítő vonattal, 50 százalékos kedvezménnyel, hosszabb szerelvényekkel, megerősített és 24 órás pénztári szolgálattal is készül a MÁV-START a holnaptól kezdődő Balaton Soundra. A fesztivál helyszíne mellett kihelyezett vasúti pénztár is segíti a menetjegyek megváltást. Folyamatos lesz az ügyelet, a vasútőrszolgálat és a takarítás is.

Idén először ad 50 százalékos kedvezményt a MÁV-START és a GYSEV a menettérti jegyek árából Zamárdiba, a Balaton Soundra utazóknak, amit legkorábban a fesztivál első napját megelőző naptól, július 11-től, legkésőbb a rendezvényt követő napig, július 16-ig lehet igénybe venni. A kedvezményes árú jegyet a visszautazáshoz a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni.

A Balaton Soundra vonattal utazók révén jelentősen megnövekszik az utasforgalom az elkövetkező napokban Budapest és Zamárdi viszonylatában. A MÁV-START megerősített pénztári és ügyeleti szolgálattal is készül a július 12. és 15. közötti fesztiválra. A menetjegyváltás megkönnyítése érdekében a vasúttársaság a rendezvény helyszíne melletti információs konténerben kihelyezett pénztárt működtet 22:00 és 04:00 óra között, továbbá Zamárdi állomás pénztára a fesztivál ideje alatt 0-24 óráig nyitva tart. A szakemberek folyamatosan figyelik a vonatokon az utasforgalmat, és az utasigényekhez igazodva - a lehetőségek szerint - plusz kocsival tovább erősítik a balatoni szerelvényeket. Holnaptól hétfőig Zamárdiban vasútőrök is szolgálatot teljesítenek, továbbá a tisztaság érdekében a rendezvény ideje alatt folyamatosan biztosít takarítókat is a vasúttársaság.

A fesztiválról a fővárosi visszautazásokat elősegítve, július 16-án, hétfőn mentesítő vonatot indít a MÁV-START. A vonat Zamárdi megállóhelyről reggel 8 óra 29 perckor indul, és menet közben csak Székesfehérváron, Kelenföldön és a végállomáson, a Budapest-Déli pályaudvaron áll meg. Felszállásra ezen felül Zamárdi előtt, Szántód-Kőröshegyen lesz lehetőség. A mentesítő vonaton is érvényesíthetők az utazási kedvezmények.

Vonattal az EXIT-re is!

A július 12. és július 15. között megrendezésre kerülő, újvidéki Exit Fesztiválra utazók kényelmesebb vasúti utazása érdekében a MÁV-START Zrt. a szerb vasutakkal együttműködve a Budapest-Újvidék-Budapest útvonalat érintő szerelvényeket megerősítve közlekedteti.

A fesztivál utasforgalmának megfelelő kiszolgálása érdekében a megszokott szerelvényekben még további két kocsi közlekedik a Budapest-Keleti pályaudvarról 09:05-kor és 22:20-kor Újvidékre, valamint az Újvidékről 12:44-kor és 23:43-kor a Budapest-Keleti pályaudvarra induló nemzetközi szerelvényekben. A vonatokra a kényelmes utazás biztosítása érdekében helyjegy is váltható. A vasúttársaság javasolja az utasaiknak, hogy a menet- és helyjegyeiket váltsák meg elővételben.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?