9 °C Budapest

Auchan: indulnak az akciók

2011. augusztus 4. 13:32

Augusztus 5-én, pénteken indul az iskolakezdési akció az Auchanban - tudatta lapunkkal az áruházlánc.

Augusztus 5-én, pénteken indul az iskolakezdési akció az Auchan áruházakban. Mivel 2000-től folyamatosan csökkent a születések száma, de ez a tendencia 2004-ben megállt, majd 2005-ben már nőtt (2359 fővel), így idén egy kicsivel több kisiskolás kezdi a tanévet. Ennek megfelelően, valamint a tavalyi sikeres szezonnak köszönhetően idén forgalomnövekedésre számít az Auchan Magyarország.

A tavalyi évben a vásárlók elsősorban az alacsonyabb árú iskolatáskákat keresték, a drágább hátizsákok esetében erőteljesen csökkent a kereslet - olvasható az áruházlánc közleményében.

Mint írták, idén is akciókkal, valamint a balkezesek számára kifejlesztett termékekkel - pl. balkezes spirálfüzettel -, és a divatot követő termékválasztékkal - újdonságként a Verdák 2-höz kapcsolódó teljes termékpalettával - várja az áruházlánc a gyereket és szüleiket.

Idén az óvodás korosztályra is gondoltak. Számukra a Crayola termékcsaládot ajánlják, mint megfelelő választást. Mindezek mellett 2011-ben is számos anatómiai, gerincbarát táskát megtalálnak a vásárlók, fontos, hogy a gyermek súlyának és magasságának megfelelőt válasszák a szülők, ehhez segítséget is kapnak. A közleményben foglalatak szerint idén is tanítónők segítenek a szülőknek a választásban, a szezon legforgalmasabb hétvégéin.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?