Auchan: indulnak az akciók

2011. augusztus 4. 13:32

Augusztus 5-én, pénteken indul az iskolakezdési akció az Auchanban - tudatta lapunkkal az áruházlánc.

Augusztus 5-én, pénteken indul az iskolakezdési akció az Auchan áruházakban. Mivel 2000-től folyamatosan csökkent a születések száma, de ez a tendencia 2004-ben megállt, majd 2005-ben már nőtt (2359 fővel), így idén egy kicsivel több kisiskolás kezdi a tanévet. Ennek megfelelően, valamint a tavalyi sikeres szezonnak köszönhetően idén forgalomnövekedésre számít az Auchan Magyarország.

A tavalyi évben a vásárlók elsősorban az alacsonyabb árú iskolatáskákat keresték, a drágább hátizsákok esetében erőteljesen csökkent a kereslet - olvasható az áruházlánc közleményében.

Mint írták, idén is akciókkal, valamint a balkezesek számára kifejlesztett termékekkel - pl. balkezes spirálfüzettel -, és a divatot követő termékválasztékkal - újdonságként a Verdák 2-höz kapcsolódó teljes termékpalettával - várja az áruházlánc a gyereket és szüleiket.

Idén az óvodás korosztályra is gondoltak. Számukra a Crayola termékcsaládot ajánlják, mint megfelelő választást. Mindezek mellett 2011-ben is számos anatómiai, gerincbarát táskát megtalálnak a vásárlók, fontos, hogy a gyermek súlyának és magasságának megfelelőt válasszák a szülők, ehhez segítséget is kapnak. A közleményben foglalatak szerint idén is tanítónők segítenek a szülőknek a választásban, a szezon legforgalmasabb hétvégéin.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?