Erre számíthat, aki a Tesco-ban vásárol...

2011. január 20. 16:02

Egyre több változással találkozhatnak a Tesco vásárlói. Az üzletlánc boltjaiban nő a robotkasszák száma és látványosan elkülönül a drogéria-részleg is.

A Dunakeszi-Fóton található Tesco áruházban december közepén adták át azt a négy kasszát, ahol a vásárlók maguk intézhetik a fizetést. Az áruházlánc hamarosan több más üzletében is bevezeti az automata pénztárakat. Az önkiszolgáló kasszák teljesen automatizáltan működnek. A vásárlók maguk olvassák be a kiválasztott termékek vonalkódját, majd a végösszeget készpénzben vagy kártyával egyenlíthetik ki. Az automata pénztár természetesen visszaad és nyugtát is nyomtat a vásárlásról.

Gyomorforgató kínai bolt: itt is vásárolnak emberek - KATTINTS!

A Tesco korábban megerősítette azokat az értesüléseket, amelyek szerint hamarosan az áruházlánc több magyarországi boltjában is beüzemelnek ilyen készülékeket. A tapasztalatok alapján a vásárlók kedvelik ezt a fizetési módot. Ennek köszönhetően idén egyre több helyen, nemcsak a fővárosban, de immár vidéken is találkozhatnak majd a vásárlók ezzel az újszerű technikai megoldással. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, mikor és melyik áruházba jönnek az ön kiszolgáló pénztárak.

Látványos drogériák

Iglódi-Csató Judit a Tesco Globál Áruházak Zrt. kommunikációs igazgatója a napokban az mfor.hu-nak elmondta, hogy jelenleg Angliában és hazánkban is egyaránt a szépségápolási területek üzleten belüli önállóbb megjelenítésére törekednek, a környezettől elkülönülő, figyelemfelhívó bútorokkal, padlóval.

Jelenleg ilyen stílussal a budaörsi áruházban találkozhatnak a vevők, de országos szinten a nagyobb áruházaikban is szeretnék megvalósítani a speciális megjelenést.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, tavaly augusztusban radikálisan átalakul az áruházlánc Fogarasi úti hipermarkete is. Több profilt, így a például a telefonok, fényképezőgépek és fotóalkatrészek eladását az áruházon belül elkülönített üzletrészbe helyezik át, ahogyan új üzlethelyiséget alakítanak ki az optikának, amelyet a szakboltok mintájára különféle szolgáltatásokkal egészítenek ki.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?