9 °C Budapest

Erre számíthat, aki a Tesco-ban vásárol...

2011. január 20. 16:02

Egyre több változással találkozhatnak a Tesco vásárlói. Az üzletlánc boltjaiban nő a robotkasszák száma és látványosan elkülönül a drogéria-részleg is.

A Dunakeszi-Fóton található Tesco áruházban december közepén adták át azt a négy kasszát, ahol a vásárlók maguk intézhetik a fizetést. Az áruházlánc hamarosan több más üzletében is bevezeti az automata pénztárakat. Az önkiszolgáló kasszák teljesen automatizáltan működnek. A vásárlók maguk olvassák be a kiválasztott termékek vonalkódját, majd a végösszeget készpénzben vagy kártyával egyenlíthetik ki. Az automata pénztár természetesen visszaad és nyugtát is nyomtat a vásárlásról.

Gyomorforgató kínai bolt: itt is vásárolnak emberek - KATTINTS!

A Tesco korábban megerősítette azokat az értesüléseket, amelyek szerint hamarosan az áruházlánc több magyarországi boltjában is beüzemelnek ilyen készülékeket. A tapasztalatok alapján a vásárlók kedvelik ezt a fizetési módot. Ennek köszönhetően idén egyre több helyen, nemcsak a fővárosban, de immár vidéken is találkozhatnak majd a vásárlók ezzel az újszerű technikai megoldással. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, mikor és melyik áruházba jönnek az ön kiszolgáló pénztárak.

Látványos drogériák

Iglódi-Csató Judit a Tesco Globál Áruházak Zrt. kommunikációs igazgatója a napokban az mfor.hu-nak elmondta, hogy jelenleg Angliában és hazánkban is egyaránt a szépségápolási területek üzleten belüli önállóbb megjelenítésére törekednek, a környezettől elkülönülő, figyelemfelhívó bútorokkal, padlóval.

Jelenleg ilyen stílussal a budaörsi áruházban találkozhatnak a vevők, de országos szinten a nagyobb áruházaikban is szeretnék megvalósítani a speciális megjelenést.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, tavaly augusztusban radikálisan átalakul az áruházlánc Fogarasi úti hipermarkete is. Több profilt, így a például a telefonok, fényképezőgépek és fotóalkatrészek eladását az áruházon belül elkülönített üzletrészbe helyezik át, ahogyan új üzlethelyiséget alakítanak ki az optikának, amelyet a szakboltok mintájára különféle szolgáltatásokkal egészítenek ki.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?