28 °C Budapest

Azonnali IKEA-visszahívás! Vidd vissza, ha megvetted! Kifizetik

2011. január 18. 18:02

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki RUND üvegpoharat vásárolt, hogy mostantól ne használja azt, hanem hozza vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes árát.

Az IKEA 12 olyan esetről értesült a világ több pontjáról, amikor a RUND üvegpohár használat közben eltört, öt esetben sérülés is történt.

Az üvegtörésekről szóló bejelentések után az IKEA vizsgálatot indított, melynek során kiderült, hogy a poharak vastagságában eltérések vannak.

Megelőzésképpen az IKEA úgy határozott, hogy valamennyi piacáról bevonja a RUND üvegpoharakat.

 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

RUND üvegpoharak


Az IKEA maximálisan ragaszkodik hozzá, hogy termékei biztonságosan használhatók legyenek, ezért azt javasolja a vásárlóknak, hogy mindenképpen hozzák vissza az áruházakba a RUND üvegpoharakat. Az esetleges kellemetlenségekért az áruház elnézést kér.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?