Másfél óra múlva jön az évszázad legkülönösebb pillanata!

2009. augusztus 7. 11:05

Te mit csinálsz ma 12 óra 34 perc 56 másodperckor? Vannak, akik úgy gondolják, ez a pillanat a legkülönlegesebb ebben az évszázadban...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

12 óra 34 perc 56 másodperc. 2009 augusztus 7-én. Vagyis -az angolszász országokban használatos írásmód szerint- 12:34:56 07/08/09

Több millió ember gondolja úgy, hogy a mai nap a legkülönlegesebb ebben az évszázadban, hiszen lesz egy másodperc, ami tökéletes, 1-től 9-ig terjedő számsort alkot.

Persze vannak, akik nem értenek egyet a teóriával: a Magyarországon elterjedt írásmód szerint például az évet írjuk előre (így nálunk 2007 augusztus 9-én volt hasonló nap). Vannak, akiknek az a bajuk a logikával, hogy nem 09-et, hanem 2009-et írunk, így időszámításunk után 9-ben volt ez a bizonyos nap.

Fotó: dailymail.co.uk


Ugyanakkor a Peterborough-i Peter és Katie Barfoot-ot nem érdeklik ezek a kukacoskodások: az angol pár úgy döntött, ma délben tartja az esküvőjét. A ceremónia 12.30-kor kezdődik, így egészen biztosan tart majd a mágikus pillanatban is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A különös dátum az internetezőket is megmozgatja: a különböző közösségi oldalakon több ezer fős rajongói csoportok várják a 12 óra 34 percet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?