17 °C Budapest

24 milliót ér a világ legdrágább öltönye: páncélautóval szállítják

2009. április 22. 10:00

Londonban hamarosan bemutatják a világ legdrágább öltönyét: a ruhadarab potom 70 ezer fontba, azaz 23,7 millió forintba kerül.

Az Alexander Amosu luxusruha-tervező kollekciójában található öltönyt a napokban egy exkluzív partyn mutatják majd be. A ruhadarab különleges védettséget kap: egy páncélozott Range Rover szállítja majd a rendezvényre, ami egy titkos helyszínen kerül megrendezésre.

Az öltöny a legfinomabb alapanyagokból készült. 80 munkaóra alatt gyártották, 5 ezer öltéssel -ez öltésenként körülbelül 14 fontot, azaz 4700 forintot jelent.


Fotó: telegraph.co.uk


A szövet több különleges alapanyagot tartalmaz, például teveszőrt (a sivatagi négylábú csak háromévente ad elegendő gyapjút), lámaszőrt és pézsmatulok- gyapjút is.

A zakó gyémántberakású,18 karátos aranyból készült gombokat kapott.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A tervező szerint a gazdasági válság nem jelenti azt, hogy teljesen megszűnt volna a luxus-divatcikkek iránti kereslet. Mint mondta, hisz abban, hogy a recesszió végével ismét nagyobb igény lesz a kompromisszummentes minőségi termékek iránt.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45