24 milliót ér a világ legdrágább öltönye: páncélautóval szállítják

2009. április 22. 10:00

Londonban hamarosan bemutatják a világ legdrágább öltönyét: a ruhadarab potom 70 ezer fontba, azaz 23,7 millió forintba kerül.

Az Alexander Amosu luxusruha-tervező kollekciójában található öltönyt a napokban egy exkluzív partyn mutatják majd be. A ruhadarab különleges védettséget kap: egy páncélozott Range Rover szállítja majd a rendezvényre, ami egy titkos helyszínen kerül megrendezésre.

Az öltöny a legfinomabb alapanyagokból készült. 80 munkaóra alatt gyártották, 5 ezer öltéssel -ez öltésenként körülbelül 14 fontot, azaz 4700 forintot jelent.


Fotó: telegraph.co.uk


A szövet több különleges alapanyagot tartalmaz, például teveszőrt (a sivatagi négylábú csak háromévente ad elegendő gyapjút), lámaszőrt és pézsmatulok- gyapjút is.

A zakó gyémántberakású,18 karátos aranyból készült gombokat kapott.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A tervező szerint a gazdasági válság nem jelenti azt, hogy teljesen megszűnt volna a luxus-divatcikkek iránti kereslet. Mint mondta, hisz abban, hogy a recesszió végével ismét nagyobb igény lesz a kompromisszummentes minőségi termékek iránt.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem