17 °C Budapest

24 milliót ér a világ legdrágább öltönye: páncélautóval szállítják

2009. április 22. 10:00

Londonban hamarosan bemutatják a világ legdrágább öltönyét: a ruhadarab potom 70 ezer fontba, azaz 23,7 millió forintba kerül.

Az Alexander Amosu luxusruha-tervező kollekciójában található öltönyt a napokban egy exkluzív partyn mutatják majd be. A ruhadarab különleges védettséget kap: egy páncélozott Range Rover szállítja majd a rendezvényre, ami egy titkos helyszínen kerül megrendezésre.

Az öltöny a legfinomabb alapanyagokból készült. 80 munkaóra alatt gyártották, 5 ezer öltéssel -ez öltésenként körülbelül 14 fontot, azaz 4700 forintot jelent.


Fotó: telegraph.co.uk


A szövet több különleges alapanyagot tartalmaz, például teveszőrt (a sivatagi négylábú csak háromévente ad elegendő gyapjút), lámaszőrt és pézsmatulok- gyapjút is.

A zakó gyémántberakású,18 karátos aranyból készült gombokat kapott.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A tervező szerint a gazdasági válság nem jelenti azt, hogy teljesen megszűnt volna a luxus-divatcikkek iránti kereslet. Mint mondta, hisz abban, hogy a recesszió végével ismét nagyobb igény lesz a kompromisszummentes minőségi termékek iránt.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?