16 °C Budapest

Ajánlatunk Bajnainak: lehetséges elnöki rezidenciák!

2009. április 16. 16:55

A hírek szerint Bajnai Gordon miniszterelnök jelenlegi otthonának védelme csak rendkívüli nehézségek árán oldható meg. Bár az ország milliárdokat költött a kormányfői rezidenciának alkalmas villákra, jelenleg egyikbe sem lehet azonnal beköltözni. A Pénzcentrum annak járt utána, hogy a hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokhoz mennyiért lehet hozzájutni a fővárosi ingatlanpiacon.

A miniszterelnök vagyonbevallásában szereplő 271 négyzetméteres villa - fekvésénél és adottságainál fogva - a Köztársasági Őrezred szerint csak nehezen védhető. A sűrűn lakott környéken nagy valószínűséggel a szomszédokat sem fogadnák kitörő örömmel az esetleges demonstrációkat.

A Béla király úti közjogi rezidenciában legutóbb még Orbán Viktor lakott, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc a családi ingatlanokban laktak a miniszterelnökségük idején. Az elnöki rezidencia az évek során olyan rossz műszaki állapotba került, hogy az nem teszi lehetővé Bajnai azonnali költözését.

Az ingatlan.com oldalán négy, az Engel & Völker kínálatából három ajánlatot találtunk, lehet csemegézni:

Az I. kerületi 870 millió forintos ingatlan a Sándor Palota szomszédságában található, a II. kerületi ingatlanok a Szemlőhegyen, illetve a Rózsadombon helyezkednek el. Utóbbihoz kétezer négyzetméteres telek és 15 gépkocsi tárolására alkalmas garázs is tartozik. A XII. kerületi klasszikus stílusban épült háromszintes ház belső kialakítása minden igényt kielégítő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A budai hegyekben található kastélyok közül az elsőhöz 58 ezer, a másodikhoz 19 ezer, míg a harmadikhoz négyezer négyzetméteres terület tartozik. A legdrágább vételára eléri a 2,4 milliárd forintot. Az ajánlatok jól tükrözik, hogy aki elnöki ranghoz méltó körülmények között szeretne élni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlni.

Vadászlak 2,4 milliárdért Fotó: Engel & Völker

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?