Ajánlatunk Bajnainak: lehetséges elnöki rezidenciák!

2009. április 16. 16:55

A hírek szerint Bajnai Gordon miniszterelnök jelenlegi otthonának védelme csak rendkívüli nehézségek árán oldható meg. Bár az ország milliárdokat költött a kormányfői rezidenciának alkalmas villákra, jelenleg egyikbe sem lehet azonnal beköltözni. A Pénzcentrum annak járt utána, hogy a hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokhoz mennyiért lehet hozzájutni a fővárosi ingatlanpiacon.

A miniszterelnök vagyonbevallásában szereplő 271 négyzetméteres villa - fekvésénél és adottságainál fogva - a Köztársasági Őrezred szerint csak nehezen védhető. A sűrűn lakott környéken nagy valószínűséggel a szomszédokat sem fogadnák kitörő örömmel az esetleges demonstrációkat.

A Béla király úti közjogi rezidenciában legutóbb még Orbán Viktor lakott, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc a családi ingatlanokban laktak a miniszterelnökségük idején. Az elnöki rezidencia az évek során olyan rossz műszaki állapotba került, hogy az nem teszi lehetővé Bajnai azonnali költözését.

Az ingatlan.com oldalán négy, az Engel & Völker kínálatából három ajánlatot találtunk, lehet csemegézni:

Az I. kerületi 870 millió forintos ingatlan a Sándor Palota szomszédságában található, a II. kerületi ingatlanok a Szemlőhegyen, illetve a Rózsadombon helyezkednek el. Utóbbihoz kétezer négyzetméteres telek és 15 gépkocsi tárolására alkalmas garázs is tartozik. A XII. kerületi klasszikus stílusban épült háromszintes ház belső kialakítása minden igényt kielégítő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A budai hegyekben található kastélyok közül az elsőhöz 58 ezer, a másodikhoz 19 ezer, míg a harmadikhoz négyezer négyzetméteres terület tartozik. A legdrágább vételára eléri a 2,4 milliárd forintot. Az ajánlatok jól tükrözik, hogy aki elnöki ranghoz méltó körülmények között szeretne élni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlni.

Vadászlak 2,4 milliárdért Fotó: Engel & Völker

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem