2021. január 21. csütörtök Ágnes

Havonta 10 milliót bukik éttermén Vajna Tímea


Komly veszteséget jelent Vajna Tímeának budapesti étterme, a Nobu csaknem 10 milliót visz el havonta Andy Vajna özvegyétől.

Bártavaly 1,3 milliárdos bevétellel szárnyalt a Nobu, Vajna Tímea üzletét is rosszul érintette az éttermek bezárása - írja a Blikk. Andy Vajna özvegyének havi nagyjából 10 millió forintos veszteséget jelentett a Nobu Budapest működtetése.

Nem véletlen a tetemes összeg, hiszen az üzlethelyiség bérleti díja is igen magas a patinás hotelben, ráadásul a profi konyhai csapat bérét is állni kell. A Blikk megjegyezte azt is, hogy fél évvel ezelőtt Vajna Tímeának az étteremben üzlettársa lett. A lap csak "Zoliként" ír a férfiról, aki többségi tulajdont szerzett a Nobuban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked