11 °C Budapest

Ezért nem hagyhatja el az USA-t Vajna Timi: még látogatóba sem jöhet haza

2019. november 23. 09:31

Egy évig az Egyesült Államokban kell maradnia Vajna Tímeának, ha állampolgárságot szeretne magának. Andy Vajna özvegye már buzgón keresi a házakat.

Vajna Tímea már kiköltözött a budapesti villából és az Egyesült Államokban keres magának házat. A Blikknek azt is elmondta, hogy elindította az állampolgárság megszerzését, amit szigorú feltételekhez kötnek, így egy ideig biztosan nem tér vissza Magyarországra még látogatóban sem.

Sűrű napjaim vannak, mert itt, Amerikában is ügyvédekkel találkozom, és folyamatosan házat keresek. Az ingatlanárak nagyon lent vannak, de még nem sikerült megtalálnom a megfelelőt. Többszobás házat szeretnék, hogy a családomnak is legyen helye, amikor meglátogatnak, hiszen most egy évig nem tudok hazamenni az állampolgárság igénylése miatt

- mondta Vajna Tímea.

Árverezik a producer tárgyait

Az özvegy így még az árverésre sem jön haza. Megírtuk, Andy Vajna szivarszagú autójára, és több filmes relikviára is lehet majd licitálni december elején egy nagyszabású aukción, ahol a januárban elhunyt filmproducer-kormánybiztos személyes relikviái is kalapács alá kerülnek.

Van néhány tárgy Azonban, amitől viszont nem akar megválni a producer özvegye. Vajna Tímea erről korábban a Borsnak beszélt. Ezek között van néhány fotóalbum, amelyben a közös emlékeiket gyűjtötték, az Andy Vajna védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrű, amelyet Vajna Tímea elmondása szerint egy ideje már nem hord, hanem széfben tart.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az özvegy több mint 50 millió forint bevételre számít az aukción, amiből a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is részesül.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem