2020. július 2. csütörtök Ottó

Kész, vége: lehúzza a rolót Magyarországon ez a legendás autómárka


Sajtóértesülések szerint vége a Lada hazai pályafutásának. Az információt az ügyfélszolgálat is megerősítette, az importőr elvileg jövő héten ad ki közleményt az ügyben. A márkaszerviz elvileg megmarad.

Az Origo írt még arról pénteken, hogy a Lada hazai kereskedői honlapjáról eltűnt minden Magyarországon forgalmazott modell, azaz a Vesta és a 4X4 (Niva) különböző változatai. A Vestát a Pénzcentrum is tesztelte:

Bár a kínálat azóta visszakerült az oldalra, a portálnak azonban az online ügyfélszolgálat megerősítette, hogy megszűnik a márka magyarországi értékesítése. Azt viszont kiemelték, hogy

a márkaszerviz megmarad.

A hírre a HVG is megkereste a forgalmazó marketingvezetőjét, aki nem cáfolta a megszűnés hírét, de csak annyit tett hozzá, hogy jövő héten adnak ki egy közleményt a márka srosáról.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk