2020. július 6. hétfő Csaba

Eljött, amire már sokan vártak: újabb két fürdő nyitja meg a kapuit


Szerdán nyit a Széchenyi Fürdő és a Rudas is - ismertette a Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója. 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. május 30-án nyitotta meg a strandjait, azonban, köszönhetően az időjárásnak, a 2019-es évi forgalom mintegy 4 százalékát ért el csupán - ismertette Szűts Ildikó az InfoRádióban. Ám a kánikula végre megtette a hatását: így szombaton és vasárnap már közel 21 500 vendégük volt, és a forgalom már megközelítette a 60 millió forintot. Az az emberekben kezd visszatérni a bizalom, hogy biztonságos a strandra járás, ennek köszönhetően rendeződhet lassan a forgalom.

A vezérigazgató emlékeztetett, június 22-én jelent meg az a Nemzeti Népegészségügyi Központ által jegyzett állásfoglalás, amely lehetővé tette, hogy a veszélyhelyzet feloldását követően megnyissanak a fürdők zárt terei, illetve maguk a gyógymedencék. Ennek értelmében a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. azonnal megindította az általa gondozott medencék feltöltését és fertőtlenítését. Miután a vizek laboratóriumi ellenőrzése már megtörtént, Szűts Ildikó tájékoztatása szerint a Széchenyi és a Rudas Fürdő is készen áll a nyitásra, ami várhatóan július 1-jével történik meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS