7 °C Budapest
Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. december 14.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. december 14.)

2022. december 14. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. december 14., szerda.

Névnap

Szilárda

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 410.8 Ft
CHF: 415.94 Ft
GBP: 477.55 Ft
USD: 386.12 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10340 Ft
MOL: 2608 Ft
RICHTER: 8860 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.12.15: Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de napközben akár nagyobb területen is szakadozottabbá válthat a felhőzet és lehet több-kevesebb napsütés. Estig helyenként gyenge vegyes halmazállapotú csapadék előfordulhat, estétől az ország nyugati felén eső várható. A déli, délkeleti szél többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban általában -4 és +2 fok között alakul, de néhol ettől pár fokkal hidegebbet is mérhetnek. A fagypont feletti minimumokra elsősorban délkeleten, keleten lehet számítani. A maximum -1 és +8 fok között valószínű, északkeleten várható a hidegebb.

2022.12.16: Általában erősen felhős vagy borult idő valószínű, de lehetnek elvékonyodások, szakadozások a felhőzetben. Sokfelé várható eső, zápor, délen és keleten zivatar is kialakulhat. Napközben átmenetileg csökken a csapadékhajlam, majd estétől újabb csapadékzóna érkezik. A déli, délnyugati szél északnyugati, északi irányba fordul és nagy területen kísérhetik erős lökések. A minimum általában -5 és +4 fok között alakul, a fagypont alatti értékek északon, északkeleten várhatóak, a legtöbb helyen hajnalra enyhül az idő. A csúcshőmérséklet 2 és 14 fok között valószínű, északon az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Napközben várhatóan javulni fog a levegőminőség, mindenhol csökkenni fog a szállópor koncentrációja. (2022.12.14. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az aktuális időjárási helyzet a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, ezáltal a teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható mind a munkában, mind pedig a járművezetéseben. (2022.12.14)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm