Budapest Keleti railway station (Keleti pályaudvar) is the main international and inter-city railway terminal in Budapest, Hungary. The building was designed in eclectic style. The main facade is decorated with two statues and the clock at front.

Közeleg a határidő: már csak egy hétig olcsóbbak ezek a vasúti bérletek

2021. július 26. 11:25

Augusztus 3-áig a német, a dán, a finn, a norvég, a svájci és a svéd Egyországos bérletek kivételével, minden 2. és 1. osztályú papíralapú és mobiltelefonon elérhető Interrail bérlet 10 százalékkal kedvezőbb áron vásárolható meg. 

A MÁV közleménye szerint a papíralapúnál környezetkímélőbb, mobiltelefonon bemutatható Interrail bérleteknek számos előnye van. Például a RailPLanner alkalmazásban megtalálható és használható a bérlet, a menetrend, a bérlethez kapcsolódó kedvezmények, a felhasználási feltételek és közvetlen link mutat az egyes vasutak helyfoglalási oldalaihoz.

A vásárlás pillanatában nem kell meghatározni, hogy mikortól legyen érvényes a bérlet, hanem a vásárlást követő 11 hónapon belül bármikor felhasználható, és csak az aktiválás dátumától kezdődik a bérlet érvénytartama. Emellett offline állapotban is használható, de 72 óránként szükséges az online kapcsolat, hogy aktív maradjon a bérlet.

A jelenlegi, koronavírus-járvány miatti rendkívüli európai helyzet miatt, az általános szabályokkal ellentétben, a fel nem használt akciós bérletek esetében is visszatéríti a vasúttársaság a teljes árú bérletek árát, kezelési költség mentesen. Az akciós (Promotional) bérletek árát 15 százalék kezelési költség levonásával téríti vissza a MÁV-START.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 29. szerda
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?