15 °C Budapest

A Wizz Air már új magyar repülőgép-járatokat reklámoz: nyártól már ide is lehetne utazni

2021. március 19. 12:28

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága bejelenti, hogy a legújabb Haniá úti cél mellett, június 17-től már Debrecenből is utazhatnak a kikapcsolódni vágyók, mégpedig Szantorini mesés szigetére. A járatokra 12 590 forinttól foglalhatók jegyek a wizzair.com oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül.


Az új útvonal bevezetésével a WIZZ lehetőséget biztosít utasainak, hogy közvetlenül Debrecenből látogassanak el Szantorini vulkanikus szigetére, amely Európa egyik legismertebb üdülőhelye. A görög sziget mesés kilátása, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete egy festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat.

Annak ellenére, hogy rendkívül nehéz 2020-as évet tudhat maga mögött a légi közlekedési iparág, bizakodóan tekintünk az idei nyári szezonra, melyet még inkább megerősít bennünk az a jó hír, hogy a Wizz Air bővíti a Debrecenből elérhető úti célok számát Szantorinivel. Ahogy a passzív, úgy az aktív kikapcsolódásra vágyó családok, idősebbek vagy akár fiatalok számára egyaránt kedvelt úti cél lehet majd, hisz számos csodaszép kisváros található Szantorini szigetén, amelyekhez a kiváló gasztronómia mellett homokos tengerpart és kristálytiszta víz társul

- mondta el Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője. "Nagy örömünkre szolgál, hogy a várva várt nyári szezon idején új járatokkal szolgálhatunk. Mind Haniá, mind Szantorini elképesztően népszerű üdülőhelyek, ezért bízunk benne, hogy sokakat tudunk majd eljuttatni a megérdemelt vakációjának helyszínére." - mondta Radó András, a légitársaság senior kommunikációs menedzsere.

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos az előre gondolkodás és a biztonság. Ezért a WIZZ Flex szolgáltatás a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat - írja közleményében a légitársaság.

A biztonság természetesen továbbra is első helyen szerepel: az utasok és a személyzet egészségének biztosítása érdekében tavaly bevezetett szigorú higiéniai óvintézkedésekkel a higiénikus utazás új korszakát nyitotta meg. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97%-át a kabin légteréből, a vállalat pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést - írják.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem