13 °C Budapest
Elindult a dominó: újabb Neckermann utazási iroda csődölt be

Elindult a dominó: újabb Neckermann utazási iroda csődölt be

2019. szeptember 25. 11:04

Miután hétfőn bejelentette a Thomas Cook brit utazási iroda, hogy tönkrement, szerdán a német leányvállalata is csődöt jelentett - közölték a német lapok. Ehhez a céghez tartozik az Öger Tours, a Bucher Reisen és a Neckermann Reisen is.

Mint ismeretes hétfőn a Thomas Cook brit utazási iroda csődöt jelentett, rengeteg utast hagyva külföldi országokban, akiknek a hazautazását az állam kell hogy állja. Most a 24.hu azt szúrta ki, hogy szerdán a Thomas Cook német leányvállalata is csődöt jelentett, ehhez a céghez tartozik többek között az Öger Tours, a Bucher Reisen és a Neckermann Reisen

A Thomas Cook csődja kapcsána Portfolio megkérdezte a csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország vállalatot arról, hogy az ő ügyfeleiket hogyan érinti a Thomas Cook csődje. A Neckermann Magyarország egy közleményt juttatott el hozzájuk, amiben az áll, hogy

"a Thomas Cook Group plc tervezett feltőkésítéséről szóló tárgyalások kudarcot vallottak, a Thomas Cook igazgatósága bejelentette az Egyesült Királyság vállalkozásainak fizetésképtelenségét. A Thomas Cook Csoport leányvállalata, a Neckermann Magyarország egy egészséges cég, továbbra is folytatja működését."

Tegnap a Pénzcentrumon viszont arra lettünk figyelmesek, hogy a Neckermann hazai oldalán nem lehet utazást foglalni. A cég azt közölte lapunkkal, hogy csak átmeneti üzemzavarról van szó.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 13. kedd
Ida
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?