2019. október 20. vasárnap Vendel

Kiderült, érinti-e a Neckermann hazai utasait a brit Thomas Cook utazási iroda csődje


Sokan nem tudják, de a Neckermann Magyarország a frissen csődbe ment brit Thomas Cook csoport leányvállalata. Jelenleg is több százezer külföldi utas tartózkodik a világ különböző üdülőhelyein. 

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt, csődbe ment a legrégebbi brit utazási iroda, a Thomas Cook. Emiatt 160 ezerren ragadtak a világ különböző üdülőhelyein.

A vállalatcsoport közlése szerint a Thomas Cooknak világszerte közel 600 ezer utasa tartózkodik külföldön, ebből több mint 150 ezer brit állampolgár, őket a következő 2 hétben szállítják majd haza, ez lesz a Nagy-Britannia történetének eddigi legnagyobb ilyen jellegű békeidőbeli művelete. A brit kormány a brit légügyi hatósággal együttműködve szervezi meg a mentést, amibe az erre az esetre bérelt repülőgépeken kívül más utazási irodák gépei is bekapcsolódnak.

A Thomas Cook Csoporthoz tartozik a Neckermann Magyarország is, ezért a Portfolio megkérdezte a magyarországi vállalatot arról, hogy az ő ügyfeleiket hogyan érinti a Thomas Cook csődje. A Neckermann Magyarország egy közleményt juttatott el hozzájuk, amiben az áll, hogy

"a Thomas Cook Group plc tervezett feltőkésítéséről szóló tárgyalások kudarcot vallottak, a Thomas Cook igazgatósága bejelentette az Egyesült Királyság vállalkozásainak fizetésképtelenségét. A Thomas Cook Csoport leányvállalata, a Neckermann Magyarország egy egészséges cég, továbbra is folytatja működését."

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.17-10.23
Országos

Lidl

10.17-10.23
Országos

Interspar

10.17-10.23
Országos

Spar

10.17-10.23
Országos

Auchan

10.17-10.22
Országos

Tesco

10.17-10.22
Országos

Kika

10.16-10.29
Országos

Praktiker

09.02-12.31
Országos