35 °C Budapest
Nem tudod hova utazz? Ezek most a legmenőbb úticélok

Nem tudod hova utazz? Ezek most a legmenőbb úticélok

2016. június 26. 13:00

Egy nemzetközi utazási véleményoldal összeállította a legnépszerűbb feltörekvő úticélok listáját Európában. A magyarok körében évek óta a horvát tengerpart a legnépszerűbb, pedig érdemes vállalkozni egy kis felfedező útra. Mutatjuk, hová érdemes utazni.

A külföldi úticélok közül az előrejelzések szerint idén Horvátország lesz a legnépszerűbb a magyarok körében, az olasz és a görög tengerpartok mellett. Pedig bőven vannak lehetőségek, és az egyelőre kevésbé felkapott helyeken nemcsak kisebb a tömeg, de jobb áron lehet szállást találni. A világ egyik vezető utazási véleményoldala, a Tripadvisor idén is kiosztotta az Európa legnépszerűbb feltörekvő úti céljainak járó díjat.

Az első helyezett a portugáliai Porto, ami a magyarok körében is népszerűbb lett, amióta közvetlen fapados járat közlekedik  Budapestről. A csúcsszezonra már erősen vadászni kell a jó ajánlatokat, de szeptember első heteiben 15 ezer forintért is találni jegyet. A hazai turisták által kedvelt Görögország és az Egyesült Királyság városai is szerepelnek a listán, amiről érdemes válogatni annak, aki még nem döntötte el, hová utazik idén. Íme, itt van a 10 legnépszerűbb feltörekvő úticél:

10. Köln, Németország


9. Valencia, Spanyolország


8. Krakkó, Lengyelország


7. Oia, Görögország


6. Funchal, Portugália


5. Granada, Spanyolország


4. Liverpool, Egyesült Királyság


3. Brighton, Egyesült Királyság


2. Moszkva, Oroszország


1. Porto, Portugália

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?