1 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.20)

2016. április 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2016.04.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2016.04.20).

36 órás előrejelzés

Szerdán hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, az időnként erősebben megnövekvő felhőzetből legfeljebb a keleti tájakon esetleg az Alpokalján fordulhat elő helyenként futó zápor. Többfelé erős lesz az északi-északnyugati szél. Délután 14-18 fokra van kilátás.

Csütörtökön hazánk nagy részén csaknem zavartalan lesz a napsütés, némi felhő legfeljebb keleten, északkeleten, illetve néhol a Dunántúlon lehet az égen. A szél nyugatira, délnyugatira, az Alpokalján délire fordul, élénkebb lökések azonban inkább csak nyugaton és északkeleten lehetnek. Hideg lesz a reggel, többfelé lehet talajmenti fagy. Napközben 16 és 20 fok közé melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán alapvetően száraz utakra számíthatnak az útnak indulók, futó záporok inkább csak a keleti tájakon fordulhatnak elő átmenetileg nedves, csúszós útfelületeket okozva. A többfelé erős északi-északnyugati szél jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. A naposabb tájakon érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem várható fronthatás, azonban a szeles, átlagosnál kissé hidegebb időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak, valamint fejfájás, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A többfelé erős szél alvászavarokat, ingerültséget, nyugtalanságot is kiválthat, valamint jelentősen csökkentheti a hő- és komfortérzetet. Öltözzünk rétegesen, a hidegebb reggeli időszakban könnyedén megfázhatunk! A naposabb tájakon a déli órákban az UV-sugárzás elérheti az erős fokozatot, ezért ajánlott bőrünk megfelelő védelme!

Hójelentés

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon


NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm