Turisztikai információkkal is várják a fesztiválozókat Sopronban és Zamárdiban

Pénzcentrum
2013. július 3. 19:03

Idén is több hazai fesztiválon és nagyrendezvényen, köztük a soproni VOLT fesztiválon és a zamárdi Balaton Soundon is turisztikai információs pontok várják az érdeklődőket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Július 3-6. között 21. alkalommal rendezik meg a VOLT fesztivált, amely hazánk egyik legkedveltebb vidéki zenei fesztiváljaként évről-évre több tízezer érdeklődőt vonz Sopronba és a régióba. A belföldi turisták körében a régió más úti céljai - például Bükfürdő, Sárvár az Őrség vagy a Fertő tó - is igen népszerűek. A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a fesztivál területén információs faházban, játékkal és hasznos kiadványokkal várja a VOLT-ra érkező turistákat.

A Balaton Soundra július 11-14. között, a Zsongás kampány keretében települ ki a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága. Az információs sátorban nem csak kiadványokkal és balatoni szóróajándékokkal találkozhatnak a fesztiválozók, hanem interaktív játékokkal, köztük az idén elkészült Balaton-társasjátékkal is. A nemzetközileg is jegyzett zenei fesztiválra számos külföldi látogatót várnak, ennek megfelelően a Balatoni RMI idegen nyelvű anyagokkal is készül az idei balatoni nyár nagyszabású rendezvényére, amelyet 2012-ben Európa legjobb közepes méretű zenei fesztiváljának választottak.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?