Turisztikai információkkal is várják a fesztiválozókat Sopronban és Zamárdiban

Pénzcentrum
2013. július 3. 19:03

Idén is több hazai fesztiválon és nagyrendezvényen, köztük a soproni VOLT fesztiválon és a zamárdi Balaton Soundon is turisztikai információs pontok várják az érdeklődőket.

Július 3-6. között 21. alkalommal rendezik meg a VOLT fesztivált, amely hazánk egyik legkedveltebb vidéki zenei fesztiváljaként évről-évre több tízezer érdeklődőt vonz Sopronba és a régióba. A belföldi turisták körében a régió más úti céljai - például Bükfürdő, Sárvár az Őrség vagy a Fertő tó - is igen népszerűek. A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a fesztivál területén információs faházban, játékkal és hasznos kiadványokkal várja a VOLT-ra érkező turistákat.

A Balaton Soundra július 11-14. között, a Zsongás kampány keretében települ ki a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága. Az információs sátorban nem csak kiadványokkal és balatoni szóróajándékokkal találkozhatnak a fesztiválozók, hanem interaktív játékokkal, köztük az idén elkészült Balaton-társasjátékkal is. A nemzetközileg is jegyzett zenei fesztiválra számos külföldi látogatót várnak, ennek megfelelően a Balatoni RMI idegen nyelvű anyagokkal is készül az idei balatoni nyár nagyszabású rendezvényére, amelyet 2012-ben Európa legjobb közepes méretű zenei fesztiváljának választottak.

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem