31 °C Budapest

Milliárdos tétel Ferihegy átnevezése

Pénzcentrum
2011. április 4. 08:32

Akár egymilliárd forintnál is többe kerülhet a különböző vállalatoknak az a parlamenti döntés, amellyel átkeresztelték a budapesti repülőteret - írja a Napi Gazdaság.

Néhány napja a parlament a repülőteret mint fizikai objektumot nevezte át, a repteret működtető cég pedig ezzel párhuzamosan módosítja elnevezését Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Üzemeltető Zrt.-re

Nemcsak a repteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt.-nek lesznek ezzel kapcsolatos teendői, hanem például a közlekedési társaságoknak is: a BKV-nak és a MÁV-nak is át kell írnia a megállók nevét, a közút kezelőjének pedig számos eligazító táblán kell majd kicserélnie a feliratot.

A név módosítása után a BA-nak  nemcsak a repülőtér homlokzatán található neonfeliratokat kell kicserélnie, hanem az általa használt különböző hivatalos papírjainak fejlécét is meg kell változtatnia.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 26. 16:10