0 °C Budapest

Címke: ferihegy repülőtér (25 cikk)

Forrás Dávid | 2018. május 8. 12:10

Ferihegy, Rossmann, Müller: ennyiért gályáznak a magyar melósok

Folytatódik sorozatunk, amelyben népszerű, pénzzel kapcsolatos Google-keresési javaslatokat válaszolunk meg. Ezúttal azokat válaszoljuk meg közülük, amelyeket a kereső akkor deb fel, ha beírjuk, hogy "mennyit lehet keresni".

Pénzcentrum | 2012. március 14. 16:07

Új fapados járat indul a népszerű nyaralóvárosba

Új járatokkal bővíti budapesti kínálatát a Wizz Air - jelentette be a társaság mai sajtótájékoztatóján. A diszkont légitársaság júniustól Várnába is közlekedtet járatokat, valamint Bergamo helyett mostantól Milánó fő repülőterére repül majd a légitársaság. Sűríti járatait Pálma de Mallorca felé is a Wizz Air, ugyanakkor április közepétől bezárásra kerül a Budapest-Pisa járat.

Pénzcentrum | 2012. március 14. 08:07

Kész, vége!? 62 év után bezár Ferihegy 1

A forgalom csökkenése miatt bezár a Liszt Ferenc repülőtér 1-es terminálja - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az [origo] kérdésére.

Pénzcentrum | 2011. december 30. 13:37

Januártól változik a budapesti közlekedés

2012-ben nem emelkednek a jegyárak, bevezetjük a csoportos napijegyet, szélesebb kör veheti igénybe a kisgyerekes bérletet, kutyák számára is lehet napi- és hetijegyet váltani, az éves bérletet vásárlók választhatnak az 1 db éves és a 12 db havi bérletszelvény között, a HÉV-bérletek az éjszakai buszon is érvényesek - tudatta közleményében a Budapesti Közlekedési Központ.