Malév: fontos változások - jönnek az új járatok

2011. március 17. 14:32

Barcelona, Malaga, Korfu, Zakintosz, Heraklion, Rodosz, Thesszaloniki, Larnaca, Várna, Burgasz és Split, vagyis a legnépszerűbb spanyol, görög, bolgár és horvát tengerparti nyaralóhelyekre repül a Malév a nyári szezonban - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

A Malév átlagosan hetente összesen harminchét nyaraló járatot indít a legnépszerűbb mediterrán tengerparti és fekete-tengeri nyaralóhelyekre a nyári csúcsszezonban. Míg Barcelona új menetrend szerinti járatként került fel idén a légitársaság útvonal-térképére, addig Malaga és Split már több éve folyamatosan szerepel a nyári kínálatban. A Malév több, korábban hagyományosan charter járatként üzemelő útvonalát is megnyitotta az egyéni utazók számára.

Az idei szezonban Zakintosz, Rodosz, Heraklion, Korfu és Burgasz került be a menetrend szerinti járatok kínálatába a charterek közül. A nyaraló járatok mellett természetesen az olyan, egész évben közlekedő járatok is a turisták kedvence, mint például Várna, Larnaca és Isztambul, de a dél-európai és közel-keleti országok fővárosaiba - Róma, Athén, Madrid, Podgorica, Tel-Aviv, Damaszkusz és Amman - is ilyenkor utaznak a legtöbben.

A Malév összesesen 33 európai és közel keleti ország 51 városába biztosít naponta több mint 70 járatot a 2011. március 27-től 2011. november 5-ig tartó nyári menetrendi időszakban. A légitársaság code-share partnereivel együtt 42 ország 87 városát teszi elérhetővé utasai számára. A közös üzemeltetésű járatok közül kiemelkedő az American Airlines Budapest - New York JFK közvetlen járata, melyre Malév repülőjegy is vásárolható, csakúgy, mint az AA mintegy húsz észak-amerikai nagyvárosba közlekedő járatára.

Változások a járatokra történő bejelentkezésnél

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az utasok jegykezelésének rendjében is változások történnek. Április 12-től várhatóan június elejéig a check-in pultok hagyományos Schengen - nem Schengen célállomások szerinti elosztása megszűnik, ezért a Malév arra kéri minden kedves utasát, hogy tájékozódjon a repülőtér központi elérhetőségein arról, hogy járatára melyik terminálon (2A vagy a 2B) tud bejelentkezni. 

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?