Pick-logóval körözhet Hamilton és Button a Hungaroringen

Pénzcentrum
2010. július 2. 09:32

Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója nagy rajongója a labdarúgásnak, de a Forma-1-es versenyeket is rendszeresen figyelemmel kíséri. A Vodafone egy új típusú együttműködési formát kínál a Picknek, amelynek keretében a Csányi által alapított Bonafarm csoport legismertebb márkájának logója a Magyar Nagydíj idejére felkerül mindkét Vodafone McLaren Mercedes autóra.

A 2008-as világbajnok Lewis Hamilton és a regnáló bajnok Jenson Button autóján megjelenő Pick-logó rendkívüli nyilvánosságot jelent az egyik legismertebb magyar márkának. Az elmúlt évben a Forma-1-es évad világszinten 520 millió nézőt tudatott a magáénak.

A megjelenés ára sokakat érdekel, de a vezérigazgató elmondta, hogy az semmibe nem került. A mobiltársaságnak azért éri meg az együttműködés, mert a növekvő hálózattal rendelkező Bonafarm csoport a Vodafone ügyfele.

"A partneri kapcsolat egyik látványos és a Pick számára érdekes és értékes lehetőséget teremtő epizódja az, hogy egy nagy hagyományokkal rendelkező magyar márka egy modern sportág adta reklámlehetőséggel élhet, így a Pick a Forma-1-en keresztül juthat el sok millió hazai és külföldi nézőhöz" - mondta Csányi Sándor.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 11. hétfő
Árpád
50. hét
December 11.
Nemzetközi hegynap
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 10. 18:50
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm