15 °C Budapest

Pick-logóval körözhet Hamilton és Button a Hungaroringen

Pénzcentrum
2010. július 2. 09:32

Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója nagy rajongója a labdarúgásnak, de a Forma-1-es versenyeket is rendszeresen figyelemmel kíséri. A Vodafone egy új típusú együttműködési formát kínál a Picknek, amelynek keretében a Csányi által alapított Bonafarm csoport legismertebb márkájának logója a Magyar Nagydíj idejére felkerül mindkét Vodafone McLaren Mercedes autóra.

A 2008-as világbajnok Lewis Hamilton és a regnáló bajnok Jenson Button autóján megjelenő Pick-logó rendkívüli nyilvánosságot jelent az egyik legismertebb magyar márkának. Az elmúlt évben a Forma-1-es évad világszinten 520 millió nézőt tudatott a magáénak.

A megjelenés ára sokakat érdekel, de a vezérigazgató elmondta, hogy az semmibe nem került. A mobiltársaságnak azért éri meg az együttműködés, mert a növekvő hálózattal rendelkező Bonafarm csoport a Vodafone ügyfele.

"A partneri kapcsolat egyik látványos és a Pick számára érdekes és értékes lehetőséget teremtő epizódja az, hogy egy nagy hagyományokkal rendelkező magyar márka egy modern sportág adta reklámlehetőséggel élhet, így a Pick a Forma-1-en keresztül juthat el sok millió hazai és külföldi nézőhöz" - mondta Csányi Sándor.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?