2 °C Budapest

Ingyen autó reklámmatricával? - Mi időben szóltunk!

Pénzcentrum
2007. február 8. 10:00

Nem sokkal azt követően, hogy összeállításunkban lerántottuk a leplet a reklám fejében ingyen autó típusú konstrukciókról, a Magyar Lízingszövetség autós szekciójának tagjai is figyelmeztetik az ügyfeleket: csak akkor menjenek bele ezekbe a konstrukciókba, amennyiben akkor is tudják vállalni a havi törlesztést, ha a hirdetésszervező cég esetleg nem szerez reklámot az autóra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A figyelmeztetés azt követően érkezett, hogy a szövetség képviselői találkoztak az Il Ferro Kft. ügyvezetőjével, aki elmondta, hogy jelenleg mintegy 6,000 gépjárműre szóló szerződéssel rendelkeznek, melyből 1,200-1,300 a finanszírozott kocsi.

Az ügyfelek felé teljesített havi kifizetések összesen 280 millió forintot tesznek ki, mely kiadással szemben áll a hirdetők által befizetett díj, az ügyfelek regisztrációs díja és az autókereskedőktől kapott jutalék.

A Napi úgy tudja, számos autóreklámos céggel megállapodó kereskedő figyelmezteti az autóvásárlót, hogy ne szóljon a finanszírozónak a reklámszerződésről, többen ugyanis ilyen esetekben az ügyfél minősítésétől függetlenül elzárkóznak a hitelnyújtástól.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59