-1 °C Budapest

Ingyen autó reklámmatricával? - Mi időben szóltunk!

Pénzcentrum
2007. február 8. 10:00

Nem sokkal azt követően, hogy összeállításunkban lerántottuk a leplet a reklám fejében ingyen autó típusú konstrukciókról, a Magyar Lízingszövetség autós szekciójának tagjai is figyelmeztetik az ügyfeleket: csak akkor menjenek bele ezekbe a konstrukciókba, amennyiben akkor is tudják vállalni a havi törlesztést, ha a hirdetésszervező cég esetleg nem szerez reklámot az autóra.

A figyelmeztetés azt követően érkezett, hogy a szövetség képviselői találkoztak az Il Ferro Kft. ügyvezetőjével, aki elmondta, hogy jelenleg mintegy 6,000 gépjárműre szóló szerződéssel rendelkeznek, melyből 1,200-1,300 a finanszírozott kocsi.

Az ügyfelek felé teljesített havi kifizetések összesen 280 millió forintot tesznek ki, mely kiadással szemben áll a hirdetők által befizetett díj, az ügyfelek regisztrációs díja és az autókereskedőktől kapott jutalék.

A Napi úgy tudja, számos autóreklámos céggel megállapodó kereskedő figyelmezteti az autóvásárlót, hogy ne szóljon a finanszírozónak a reklámszerződésről, többen ugyanis ilyen esetekben az ügyfél minősítésétől függetlenül elzárkóznak a hitelnyújtástól.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 22:14
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19