20 °C Budapest
Online movie stream with smartphone. Woman watching film on mobile phone with imaginary video player service.Online movie stream with smartphone. Woman watching film on mobile phone with imaginary video player service.

Fontos bejelentés a Vodafone-tól: egyelőre nem szűnik meg a népszerű szolgáltatás

2021. július 21. 09:29

Július végén mégsem kapcsolja le a Vodafone a Horizon Go nevű streaming-szolgáltatását. MInt írták, a szolgáltatás folyamatossága érdekében a Horizon Go addig marad, ameddig a saját, Vodafone TV applikációjuk nem készül el.

Bár korábban a Vodafone Magyarország már bejelentette ügyfeleinek, hogy július végén megszünteti a Horizon Go nevű streaming-szolgáltatását, ez egyelőre az újbóli számlaleveles tájékoztató szerint elmarad – írja az mmonline.hu.

Mint a szolgáltató közölte: a Horizon Go szolgáltatás a korábbi tájékoztatással ellentétben nem 2021. július 31-én kerül kivezetésre. Előfizetőink visszajelzései alapján Társaságunk úgy döntött, hogy a Horizon Go lekapcsolását későbbre tolja.

A kivezetés pontos részleteiről hamarosan tájékoztatunk minden érintett előfizetőt. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy az ügyfeleink igényeit és a legkorszerűbb piaci megoldásokat szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásainkat. Ennek egyik fontos lépése lesz a Horizon Go alkalmazás kivezetése, melyet a jövőben a Vodafone TV applikáció fog felváltani. A szolgáltatásbiztostás folyamatossága érdekében a Horizon Go kivezetése a Vodafone TV App szolgáltatás bevezetését követően történik meg. Minden érintett ügyfelet tájékoztatni fogunk a kivezetés előfizetői kérések alapján eltolt időpontjáról és az új Vodafone TV App szolgáltatás bevezetésének részleteiről és feltételeiről

- írták. A Horizon Go szolgáltatás lényege, hogy az alkalmazással bárhol és bármikor megnézhetők a kívánt műsorok, például utazás közben akár 3 képernyőn egyidőben. A TV alkalmazások médiaeszköz típusától függően érhetők el tévé-előfizetés mellé díjmentesen. A Horizon Go-t a Vodafone a UPC Magyarország 2019-es felvásárlásával örökölte meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?