Online movie stream with smartphone. Woman watching film on mobile phone with imaginary video player service.Online movie stream with smartphone. Woman watching film on mobile phone with imaginary video player service.

Fontos bejelentés a Vodafone-tól: egyelőre nem szűnik meg a népszerű szolgáltatás

2021. július 21. 09:29

Július végén mégsem kapcsolja le a Vodafone a Horizon Go nevű streaming-szolgáltatását. MInt írták, a szolgáltatás folyamatossága érdekében a Horizon Go addig marad, ameddig a saját, Vodafone TV applikációjuk nem készül el.

Bár korábban a Vodafone Magyarország már bejelentette ügyfeleinek, hogy július végén megszünteti a Horizon Go nevű streaming-szolgáltatását, ez egyelőre az újbóli számlaleveles tájékoztató szerint elmarad – írja az mmonline.hu.

Mint a szolgáltató közölte: a Horizon Go szolgáltatás a korábbi tájékoztatással ellentétben nem 2021. július 31-én kerül kivezetésre. Előfizetőink visszajelzései alapján Társaságunk úgy döntött, hogy a Horizon Go lekapcsolását későbbre tolja.

A kivezetés pontos részleteiről hamarosan tájékoztatunk minden érintett előfizetőt. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy az ügyfeleink igényeit és a legkorszerűbb piaci megoldásokat szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásainkat. Ennek egyik fontos lépése lesz a Horizon Go alkalmazás kivezetése, melyet a jövőben a Vodafone TV applikáció fog felváltani. A szolgáltatásbiztostás folyamatossága érdekében a Horizon Go kivezetése a Vodafone TV App szolgáltatás bevezetését követően történik meg. Minden érintett ügyfelet tájékoztatni fogunk a kivezetés előfizetői kérések alapján eltolt időpontjáról és az új Vodafone TV App szolgáltatás bevezetésének részleteiről és feltételeiről

- írták. A Horizon Go szolgáltatás lényege, hogy az alkalmazással bárhol és bármikor megnézhetők a kívánt műsorok, például utazás közben akár 3 képernyőn egyidőben. A TV alkalmazások médiaeszköz típusától függően érhetők el tévé-előfizetés mellé díjmentesen. A Horizon Go-t a Vodafone a UPC Magyarország 2019-es felvásárlásával örökölte meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?