33 °C Budapest
Budapest, 2021. szeptember 10.Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én.MTI/Szigetváry Zsolt

Nem semmi pénzt énekelt össze tavaly Kovács Ákos: elég szép vagyonon csücsül a magyar popsztár

2024. május 29. 16:39

Nem zárt rossz évet 2023-ban Kovács Ákos cége. A vállalat fő tevékenysége az előadó-művészt, ami tavaly is több százmilliót hozott a konyhára.

Nem zárt rossz évet 2023-ban Kovács Ákos cége, a Fehér Sólyom bt. A 2023-as időszakban az értékesítésének nettó árbevétele 468 746 forint volt. Ez az érték valamivel több mint 49 millió forinttal kevesebb, mint amennyi a 2022-es évben volt. Hiába azonban a nettó árbevétel-csökkenés, a vállalat adózott eredménye 22 százalékkal magasabb lett, és több mint 335 millió forintra rúgott.

A cégbevallás kiegészítéséből kiolvasható az is, hogy a társaság pénzügyi műveleteinek eredményeként nem kevesebb mint 161 millió 871 ezer forintnyi összegű nyeresége keletkezett. A bevallásból kiderül az is, hogy a cégnél a vizsgált éveben átlagosan 2 főt foglalkoztatott. Nekik a bérköltségük 7,7 millió forintra rúgott. Ez nem valami magas összeg, ha a két főre egyenlő részre osztjuk el, akkor a dolgozók átlagos bére egy hónapban br. 322 ezer forint volt.

A beszámolóból kiderült az is, hogy a cég tagsága, ami két főt számlál, az egyik maga az énekes,
Ákos, úgy döntöttek, hogy az adózott eredményt, azaz a 335 millió forintot eredménytartalékba teszik. A taggyűlési határozat pillanatában a cég mérlegfőösszege valamivel több mint 2 milliárd forint volt.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

(Címlapkép - Szigetváry Zsolt, MTI/MTVA)

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem