27 °C Budapest
Young supporter man watching football game on television sitting at home couch with ball beer and chips in stress dejected and disappointed for failure shouting and complaining. Emotional fan watching the game of your favorite team

Kiderült, Szabó Zsófi lesz Ördög Nóra utódja: ő viszi tovább a műsort

2024. április 24. 20:28

Szabó Zsófi lesz az egyik műsorvezetője az Újratervezés című műsornak, melyet korábban Ördög Nóra, majd Kárpáti Rebeka vezetett a TV2-nél. Úgy érezte, elérkezett az idő arra, hogy új kihívások után nézzen.

Szabó Zsófihoz két másik tévés is csatlakozik, Stohl Andrással és Szabó András Csutival fogja közösen vezetni a műsort, mely idén ősszel tér vissza új évaddal. A 2019-ben indult műsor első évadát Ördög Nóra és Stohl András vezette, a 2020-ban futó második évadban Kárpáti Rebeka vette át a stafétát. 

„Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés ezúttal a TV2 Klubon ahol a csatorna nagyköveteként, egy ilyen nemes projekttel segíthetem a nehézsorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Csutival. Már nagyon várom!” - írta Szabó Zsófi az Instagramon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem