Aerial view over Terezvaros district of downtown Budapest, Hungary. Andrassy street and Heroes Square are in the center of the photo.

Bevallotta Schumacher Vanda: egyetlen posztjával is súlyos pénzt keres az Instagramon

2023. augusztus 18. 09:02

Egyetlen posztjából annyit keres, hogy ki tudja fizetni az Andrássyn az albérletet - mondta Schumacher Vanda. A Pénzcentrum egy gyors kereséssel arra jutott, hogy Budapest azon részén 210 ezerért is lehet lakást bérelni, de a kínálat inkább 300 ezer forintos bérleti díj felett kezdődik.

Mélyebb beszélgetésre ült le a műsorvezetőkkel Schumacher Vanda tegnap este az RTL Celebrandi című műsorában. Az influenszert többek között az imidzsről kérdezték, amit közvetít a média felé.

Nekem az utóbbi időben van ez a kicsit polgárpukkasztó életmódom, ami inkább egy imidzs. De ez is azért alakult ki, mert ha mindenki poénkodhat rajtunk, akkor ne már, hogy én saját magamon nem. Ha rajtam valaki poénkodik, az működik, aki a színpadon áll, azt nem csak megtapsolják. De ebből hadd profitáljak már én is jól!

- mondta. Elmesélte, hogy vidéken, egy szegénycsaládba született, amikor Budapestre került, akkor nem is volt érettségije. Azt is elárulta, mennyit keres a fizetett megjelenésekkel az Instagram-oldalán.

Nekem van egy családom, akit én támogatok. Addig, ameddig egy posztból, amin röhögnek rajtam ki tudom fizetni az Andrássyn a lakbéremet, a húgom teniszleckéjét, nevessenek. Nekem ez fontosabb

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- fogalmazott. Egy gyors kereséssel kiderült, hogy manapság a VI. kerület említett részén legkevesebb 210 ezer forintot kérnek havonta egy kiadó lakásért, de

a legnagyobb hirdetési oldalon inkább 300-350 ezer forint felett kezdődik a kínálat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem