13 °C Budapest
Red seats at the cinema

Magyar sci-fi akciófilm kerül hamarosan a mozikba: parádés a szereposztás

MTI
2023. január 30. 19:55

Március 2-től kerül a magyar mozikba Peter Noel 129 című akciófilmje - közölte a Romis Film Group, a film forgalmazója. A filmben jelentős szerepet kapott a CGI- és VFX-technika - közölték.

A sci-fi főbb szerepeit Kálloy-Molnár Péter, Pikali Gerda, Dér Zsolt, Mészáros András, Elek Ferenc, Mayer Szonja, Molnár Piroska, Csősz Boglárka, Csuja Imre, és Törőcsik Franciska alakítják. A film története két szálon fut: az egyik 1984-ben valahol Európában játszódik, a másik 2063-ban Budapesten.

A film magánfinaszírozásban készült, executive producerei Csősz Boglárka (aki maga is játszik az alkotásban), és Peter Noel a film rendezője és írója.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?