2 °C Budapest
A Woman Is Holding A Credit Card, Typing on A Laptop Keyboard. Theres a Notepad and a Pen next to it. The Concept of Buying Online, Ordering Products at Home, and paying via the Internet.

Csalók élnek vissza Bódi Guszti nevével: nehogy bedőlj, lehúzás az egész

2022. november 24. 21:03

Bódi Guszti és Margó évek óta küzd az internetes csalókkal, akik a nevüket és a fotóikat felhasználva próbálnak pénzt szerezni a hiszékeny rajongóktól. A házaspár feljelentést tett a rendőrségen, azonban az elkövetők lenyomozhatatlannak bizonyultak – számolt be a Bors.

A karácsonyhoz közeledve egyre több internetes csaló bukkan fel, akik sokszor hazai sztárok nevével élnek vissza, hogy még több pénzt tudjanak szerezni hiszékeny áldozataiktól. Bódi Guszti és Margó is már évek óta küzd ezekkel a kamuprofilokkal, miközben a rendőrség tehetetlen. A legtöbb esetben ugyanis a csalók külföldi, lenyomozhatatlan címeket használnak.

A párnak pedig már elege van a történtekből és teljesen tehetetlennek érzik magukat:

A mai napig belefutunk több kamuprofilba is, amik a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve. Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de mégis, a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak

– mondta el a zenész, akinek az életét a családjával egyetemben már évek óta keserítik meg a visszaélések. Különösen Bódi Margóét, aki a szívén viseli a rajongói sorsát, éppen ezért folyamatosan igyekszik felhívni követői figyelmét arra, hogy semmiképpen se dőljenek be ezeknek az adathalász oldalaknak.

Margócskámat viseli meg ez az egész igazán. Ő harcolni akar, én meg kezdek belefáradni már. Hetekig jártunk a rendőrségre, hogy bizonyítsuk ezeket a visszaéléseket, de egyszerűen nem lehet ezeknek a kamuprofiloknak utánamenni. Lenyomozhatatlanok! Az egész egy agyrém... Hosszú évekig dolgoztunk azért, hogy a Bódi név egy branddé nőtte ki magát, ezek a semmirekellők pedig két kattintással bemocskolják. A semmiből kellett építkeznünk azért, hogy ide eljussunk, és tessék

– panaszolta el Bódi Guszti. A pár azonban nem csak a saját jóhírük miatt aggódhat: elmondásuk szerint rendszeresen keresik rajtuk az áldozatok a pénzüket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 47. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/47. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 48. héten 600 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?