17 °C Budapest
Microphone in concert lighting

Súlyos milliókat bukhat Curtis: sokba fájhat a szakítás Majkával, ugorhat a sztárgázsi

2022. július 12. 09:31

Milliókat bukhat Curtis azon, hogy ismét szétváltak útjai Majkával: 10 fellépésnyi gázsiról ugyanis minden valószínűséggel lemondhat. A szakember szerint egy-egy komolyabb fellépésük 6,5 millióba került, de ebben benne van a stáb fizetése és a technika is.

Tízmillió forintot is bukhat Curtis azon, hogy újra szétváltak Majkával, tudta meg a Bors. Majka és Curtis fellépései rendre tömegeket vonzanak, a lap szerint egy nagyobb koncertért hat és félmillió forint körüli összeget kap az egész produkció. Ez nemcsak a két fellépő gázsija, hiszen egy nagyobb koncertre több kamionnyi technikával érkeznek, és sokáig készülnek.

A lap által megkérdezett zeneipari szakember szerint 50-60 fő alkotja a stábot, a technikusok mellett táncosok, zenészek, énekesek is vannak. Mint kifejtette: egy gitáros vagy billentyűs százezer forint körüli összeget keres egy koncerten, a frontemberek gázsija az egymillió forintot is megközelítheti.

Augusztus végéig még hét nagykoncert szerepelt Majka és Curtis naptárában, ami azt jelenti, hogy Curtis tíz fellépés gázsiját is elbukhatja csak ezen a nyáron. Valójában ennél kisebb lehet a vesztesége, mert szólóban folytatja, hétvégén például két helyszínen is koncertezik önállóan. A műsorszervező irodák nyilvános adatai szerint több mint 400 ezer forintért vállal Curtis egy félórás műsort.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?