Budapest, 2021. augusztus 22.Deák Bill Gyula bluesénekes koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban 2021. augusztus 22-én. A Szent István Napok izgalmas zenei csemegéje a kultikusnak mondható helyszínen, az évtizedekre visszanyúló pop-rock koncert hagyományokkal rendelkezõ Tabánban az augusztus 19-22. között megrendezett koncertsorozat.MTI/Kovács Attila

Ismét koncertek sora marad el: szomorú bejelentést tett a magyar zenészlegenda

2021. november 29. 10:01

Lemondta összes koncertjét Deák Bill Gyula a koronavírus miatt - írja a Blikk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Feleségével ismét bezárkózik Deák Bill Gyula, a döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre megrémisztette őket. Mint mondja, "megint bezárkóztunk, nem bízunk a véletlenre semmit. Nagyon féltem a feleségem, akinek infarktusa volt és tüdőbetegsége is van, még véletlenül sem akarok hazahozni semmit. Noha mindketten megkaptuk a harmadik covid-oltást, sőt, be vagyunk oltva tüdőgyulladás és influenza ellen is, még vásárolni sem megyünk ki."

Deák Bill arról beszélt, hogy megkockáztatni sem szeretné, hogy hazavigye a vírust. Ezért bármennyire is nehéz, maradnak otthon. Az előadóművész a koncertekkel kapcsolatban elmondta, zenészként nagyon nehéz neki nem színpadra állnia, arról nem is beszélve, hogy így fő bevételi forrásától is elesik. Egyelőre azonban kitartanak a tartalékai, mint mondja.

(Címlapkép - Kovács Attila, MTI/MTVA)

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 24. hétfő
Timót
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?