30 °C Budapest
Borul a papírforma az Eb-döntőn? Ezzel a téttel szakíthatnak a magyar Tippmix-királyok

Borul a papírforma az Eb-döntőn? Ezzel a téttel szakíthatnak a magyar Tippmix-királyok

2021. július 11. 18:06

A Szerencsejáték Zrt. által a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra kínált fogadási lehetőségek között igen népszerű a végső győztesre szóló úgynevezett outright fogadás, amely Tippmixen és Tippmixprón már ez év márciusától elérhető. A nemzeti lottótársaság oddsmestereinek és a magyar sportfogadóknak a véleménye érdekes eltéréseket mutat, amelyek közül kiemelkedik a magyar válogatott megítélése, amely a kontinenstorna kezdete előtt az oddsok alapján mindössze a 22. volt az esélyesek rangsorában, miközben a beérkezett tétek a 6. helyre sorolták.

Az EB előttig a nyitó nyereményszorzók alapján Franciaország válogatottja volt a legesélyesebb a végső sikerre (4,90-es odds), megelőzve Angliát (5,75-ös odds) és Belgiumot (6,50-es odds). Nemzeti tizenegyünk 350-es szorzójával Finnországot és Észak-Macedóniát előzte meg. Érdekesség, hogy ennek ellenére a torna során csütörtök estig az összes tét 2,7 százaléka a magyar csapatra érkezett, így ez a kimenetel a 9. legfogadottabbnak számít. Ebben feltehetően szerepe van a magyar fogadók érzelmeinek is, ahogy azt a Szerencsejáték Zrt. EB előtt végzett kutatása is kimutatta.

A szorzók alapján a kontinensbajnokság kezdete előtt a magyar válogatottat is felvonultató „F” csoportból volt leginkább várható a végső győztes, az erre nyitva álló fogadási lehetőségnek volt a legkisebb oddsa. Tehát nem csak a magyar szurkolók nevezték ezt „halálcsoportnak”, hanem a sportfogadási szakértők is így gondolták. Ehhez képest az utolsó pillanatig esély volt arra, hogy csoportjából tovább jusson a magyar válogatott.

A döntőig menetelő csapatokat vizsgálva az angolok a bajnoki címre második legesélyesebbként, mondhatni papírforma szerint el is jutottak a londoni fináléba, ahol ellenfelük az az Olaszország lesz, amely korábban kissé hátrább volt rangsorolva: az itáliaiak sikere 8-as szorzót ért, ezzel hetedikek voltak a rangsorban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ismét csak a hazai csapattal kapcsolatos érzelmek játszhattak közre abban, hogy eddig a három magyar részvétellel zajló meccs volt a labdarúgó Európa-bajnokság legfogadottabb mérkőzése a Tippmix és a Tippmixpro kínálatában. A hazai rendezés, a Puskás Aréna, mint helyszín pedig két nem magyar érintettségű összecsapás iránti érdeklődést is jelentősen megnövelte, így a Franciaország-Portugália és a Hollandia-Csehország mérkőzés is bekerült az öt legfogadottabb közé.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly
32. hét
Augusztus 13.
A balkezesek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?