17 °C Budapest
Personal perspective of a man watching television in a living room.

Hivatalos: ekkor mutatja be a Jóbarátok különkiadását a magyar HBO GO

2021. május 21. 17:26

Kiderült, mikor mutatja be a magyar HBO GO a Jóbarátok különkiadását. Eddig arról volt szó, hogy az HBO Max exkluzív tartalmát májusban még nem láthatják a magyar nézők.

Az amerikai HBO Max premierrel egyidőben, május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) egyszeri, új epizódja – olvasható az HBO Holding Zrt. közleménye.

Mint írták, „hosszas egyeztetések, éjszakákba nyúló levelezések, telefonváltások és sok álmatlan éjszaka” kellett ehhez, eddig ugyanis arról volt szó, hogy az HBO Max exkluzív tartalmát májusban még nem láthatják a magyar nézők.

Ahogy az előzetesből már kiderült, ez a Jóbarátok különkiadás nem a 2004-ben véget ért sorozat folytatása lesz, hanem egy közös visszaemlékezés. Az eredeti hat szereplő, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc egy osztálytalálkozóhoz hasonlóan találkozik újra a stúdióban, ahol felvették a sorozat tíz évadát. Bejárják a díszletet, felolvasnak egy régi forgatókönyvet, és beszélget velük James Corden a főcímben látható szökőkút előtt.

Lesznek vendégszereplők is, többek között David Beckham, Justin Bieber, a BTS, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem