16 °C Budapest
Personal perspective of a man watching television in a living room.

Hivatalos: ekkor mutatja be a Jóbarátok különkiadását a magyar HBO GO

2021. május 21. 17:26

Kiderült, mikor mutatja be a magyar HBO GO a Jóbarátok különkiadását. Eddig arról volt szó, hogy az HBO Max exkluzív tartalmát májusban még nem láthatják a magyar nézők.

Az amerikai HBO Max premierrel egyidőben, május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) egyszeri, új epizódja – olvasható az HBO Holding Zrt. közleménye.

Mint írták, „hosszas egyeztetések, éjszakákba nyúló levelezések, telefonváltások és sok álmatlan éjszaka” kellett ehhez, eddig ugyanis arról volt szó, hogy az HBO Max exkluzív tartalmát májusban még nem láthatják a magyar nézők.

Ahogy az előzetesből már kiderült, ez a Jóbarátok különkiadás nem a 2004-ben véget ért sorozat folytatása lesz, hanem egy közös visszaemlékezés. Az eredeti hat szereplő, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc egy osztálytalálkozóhoz hasonlóan találkozik újra a stúdióban, ahol felvették a sorozat tíz évadát. Bejárják a díszletet, felolvasnak egy régi forgatókönyvet, és beszélget velük James Corden a főcímben látható szökőkút előtt.

Lesznek vendégszereplők is, többek között David Beckham, Justin Bieber, a BTS, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?