Így lesz majd saját burgered a mekiben: színre lép az éttermi terminátor

Így lesz majd saját burgered a mekiben: színre lép az éttermi terminátor

2017. december 4. 12:12

November végével új mobil alkalmazást vezetett be a McDonald’s, amellyel a hazai mellett a nemzetközi hálózat külföldi éttermeiben is lehet kedvezményekre vadászni. A myMeki-t felváltó appban a vállalat tervei szerint a jövő év folyamán személyre szóló ajánlatok is megjelennek majd. Az új alkalmazást egy meglepetés adventi kampánnyal vezeti be a cég.

A McDonald’s idén január elején indította el mobilalkalmazását, a myMeki appot, hogy kényelmes, kézre álló megoldást adjon a vendégeknek a korábban megszokott kedvezmények gyűjtéséhez. A letöltési számokon felbuzdulva ( 420 000) az étteremlánc úgy döntött,

a hazai kedvezmények mellett novembertől a külföldi éttermek kínálatát is megnyitja vendégei számára, és itthon is bevezeti a myMeki alkalmazást felváltó globális McDonald’s appot.

Ez a te burgered?

Az új applikációval 13 ország, és jövőre várhatóan további 30 ország, McDonald’s éttermeinek ajánlatai között böngészhetünk, így a nyaralás vagy egy üzleti út során sem maradunk le a kedvezményekről. Ha külföldön járunk, elég csak kiválasztani az adott országot a menüben, majd adatainkkal regisztrálni. Az alkalmazás helymeghatározója ezután felajánlja nekünk a közelben található éttermeket, és megmutatja az elérhető ajánlatokat. A beváltás az itthon már megszokott módon történik.

A régia app kivezetése egyébként fokozatosan fog történni: a régi és az új alkalmazás még két hónapig párhuzamosan fut, letölteni azonban mostantól már csak a McDonald’s appot lehet az online áruházakban. Az új alkalmazásba azonban nemcsak az új felhasználóknak kell regisztrálniuk, hanem azoknak is, akik az eddig elérhetővel öngészték az ajánlatokat.

A decemberi alap ajánlatok mindkét alkalmazásban elérhetők és beválthatók lesznek. Az új alkalmazás a tervek szerint a későbbiekben fontos platformja lesz a cég digitális alapú hűségprogramjának. A cél az, hogy

a jövő év második felében már olyan személyre szabott kedvezményeket is elérhessenek rajta a vendégek, melyeket fogyasztási szokásaik, gyakori választásaik alapján ajánl számukra a platform.

NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 14. játékhéten

Megkezdték az Ötöslottó 2021/14. heti nyerőszámainak sorsolását, melyet ezúttal is élőben közvetít a Pénzcentrum. Várhatóan 19:35-re az s kiderül, elvitte-e valaki a 150 millió forintos...

NAPTÁR
Tovább
2021. április 20. kedd
Tivadar
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 20. 18:09