8 °C Budapest

Így lesz majd saját burgered a mekiben: színre lép az éttermi terminátor

2017. december 4. 12:12

November végével új mobil alkalmazást vezetett be a McDonald’s, amellyel a hazai mellett a nemzetközi hálózat külföldi éttermeiben is lehet kedvezményekre vadászni. A myMeki-t felváltó appban a vállalat tervei szerint a jövő év folyamán személyre szóló ajánlatok is megjelennek majd. Az új alkalmazást egy meglepetés adventi kampánnyal vezeti be a cég.

A McDonald’s idén január elején indította el mobilalkalmazását, a myMeki appot, hogy kényelmes, kézre álló megoldást adjon a vendégeknek a korábban megszokott kedvezmények gyűjtéséhez. A letöltési számokon felbuzdulva ( 420 000) az étteremlánc úgy döntött,

a hazai kedvezmények mellett novembertől a külföldi éttermek kínálatát is megnyitja vendégei számára, és itthon is bevezeti a myMeki alkalmazást felváltó globális McDonald’s appot.

Ez a te burgered?

Az új applikációval 13 ország, és jövőre várhatóan további 30 ország, McDonald’s éttermeinek ajánlatai között böngészhetünk, így a nyaralás vagy egy üzleti út során sem maradunk le a kedvezményekről. Ha külföldön járunk, elég csak kiválasztani az adott országot a menüben, majd adatainkkal regisztrálni. Az alkalmazás helymeghatározója ezután felajánlja nekünk a közelben található éttermeket, és megmutatja az elérhető ajánlatokat. A beváltás az itthon már megszokott módon történik.

A régia app kivezetése egyébként fokozatosan fog történni: a régi és az új alkalmazás még két hónapig párhuzamosan fut, letölteni azonban mostantól már csak a McDonald’s appot lehet az online áruházakban. Az új alkalmazásba azonban nemcsak az új felhasználóknak kell regisztrálniuk, hanem azoknak is, akik az eddig elérhetővel öngészték az ajánlatokat.

A decemberi alap ajánlatok mindkét alkalmazásban elérhetők és beválthatók lesznek. Az új alkalmazás a tervek szerint a későbbiekben fontos platformja lesz a cég digitális alapú hűségprogramjának. A cél az, hogy

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
a jövő év második felében már olyan személyre szabott kedvezményeket is elérhessenek rajta a vendégek, melyeket fogyasztási szokásaik, gyakori választásaik alapján ajánl számukra a platform.

NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 13:12
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem