25 °C Budapest
Ennyit keres majd Alföldi és Stohl az RTL reggeli műsorában

Ennyit keres majd Alföldi és Stohl az RTL reggeli műsorában

2017. április 16. 15:10

Újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora, és nemrég az is kiderült, Peller Anna és férje Miki mellett Alföldi Róbert és Stohl András is vezeti majd a műsort. A Pénzcentrum annak járt utána, nagyjából mekkora fizetésre számíthat a két színészlegenda.

Hat év kihagyás után április 17-én újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora. A csatorna tájékoztatása szerint fiatalosabb és interaktívabb lesz a műsor, mint korábban, a szellemisége viszont változatlan.

A műsorvezetők személyéről viszont sokáig csak találgatások voltak, később kiderült, hogy a Nyerő Páros győztesei, Peller Anna és Lukács Mikike kapta a feladatot. A napokban viszont az is kiderült, hogy Alföldi Róbert és Stohl András is vezeti majd a műsort.

Nagy élmény lesz Robival visszatérni a Reggelibe, és átadni a stafétabotot Annának és Mikinek. Jó emlékeket őrzök arról az időszakról, amikor még mi ébresztettük a nézőket

- mondta a Blikknek Stohl.

Mennyiért vállalhatták?

A műsor alaposan átrendezi majd a mindennapjaikat. Hogy ezt mekkora összegért teszik, arról pontos adat még nem szivárgott ki. Hogy tudjunk viszonyítani, nagyjából mennyit keresnek majd, nézzük meg, hogy melyik műsorvezetőnek mennyire tömték ki a zsebét az elmúlt időszakban.

Éveken keresztül vezette a TV2 reggeli műsorát Havas Henrik, aki idén januárban árulta el, hogy havi 4 millió forintot fizetett neki a csatorna. Az ő fizetésének viszont nagyjából csak a felét kapja a Tények két műsorvezetője, Marsi Anikó, és Gönczi Gábor: a bulvárlapok értesülései szerint ők több mint havi 2 millió forintot zsebelnek be.

RTL Klubos fizetésekről legutóbb másfél éve lehetett hallani, amikor Szabó Zsófi átigazolt egyik kereskedelmi csatornáról a másikra. Sorozatszereplőként körülbelül 600 ezer forintot keresett, a konkurenciánál viszont három éves szerződést írt alá, 36 millió forintért - tehát havi 1 milliót keres. És ezt kapja akkor is, ha épp hónapokig nincs képernyőn. Viszont nem csak a színésznőből lett műsorvezetőnek jár fizetés akkor is, ha épp nem dolgozik. Havonta kb. egymilliós alapbért más RTL-es is hazavisz: Sebestyén Balázs, Lilu, vagy épp Istenes Bence is hónapokig pihent két műsor és forgatás között, az alapfizetést viszont ők is megkapták.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Tekintettel arra, hogy az újrainduló Reggeli új arcai, Peller Annak és férje Mikike a műsorvezetésben, és úgy egyáltalán a média szakmában tapasztalatlanok, vélhetően nem kapnak akkor fizetést, mint a sztár műsorvezetők, de még így is a magyar átlagbérek sokszorosát vihetik haza. Becsléseink szerint nagyjából 600 ezer és 1 millió forint közötti fizetésre számíthatnak.

Már a helyzet viszont Alföldi és Stohl esetében, mivel ők mindketten régóta benne vannak a köztudatban, és a képernyőről is mindenki ismeri már őket. Ráadásul mindketten elfoglaltak, sokat szerepelnek, vélhetően kérhettek magasabb összeget is. Becsléseink szerint több, mint egymillió forintot keresnek havonta majd az RTL-nél, de még a másfél-kétmillió forintos fizetés sem kizárt.

Címlapkép: MTI

NEKED AJÁNLJUK
Ennyit kereshet a TV2-nél Muri Enikő

Hamarosan indul a TV2 új műsora az Ázsia Expressz, amiben Muri Enikő is szerepelni fog. A közel 2 hónapos utazással csaknem 3 millió forintot kaszálhat...

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22