29 °C Budapest
Ennyit keres majd Alföldi és Stohl az RTL reggeli műsorában

Ennyit keres majd Alföldi és Stohl az RTL reggeli műsorában

2017. április 16. 15:10

Újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora, és nemrég az is kiderült, Peller Anna és férje Miki mellett Alföldi Róbert és Stohl András is vezeti majd a műsort. A Pénzcentrum annak járt utána, nagyjából mekkora fizetésre számíthat a két színészlegenda.

Hat év kihagyás után április 17-én újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora. A csatorna tájékoztatása szerint fiatalosabb és interaktívabb lesz a műsor, mint korábban, a szellemisége viszont változatlan.

A műsorvezetők személyéről viszont sokáig csak találgatások voltak, később kiderült, hogy a Nyerő Páros győztesei, Peller Anna és Lukács Mikike kapta a feladatot. A napokban viszont az is kiderült, hogy Alföldi Róbert és Stohl András is vezeti majd a műsort.

Nagy élmény lesz Robival visszatérni a Reggelibe, és átadni a stafétabotot Annának és Mikinek. Jó emlékeket őrzök arról az időszakról, amikor még mi ébresztettük a nézőket

- mondta a Blikknek Stohl.

Mennyiért vállalhatták?

A műsor alaposan átrendezi majd a mindennapjaikat. Hogy ezt mekkora összegért teszik, arról pontos adat még nem szivárgott ki. Hogy tudjunk viszonyítani, nagyjából mennyit keresnek majd, nézzük meg, hogy melyik műsorvezetőnek mennyire tömték ki a zsebét az elmúlt időszakban.

Éveken keresztül vezette a TV2 reggeli műsorát Havas Henrik, aki idén januárban árulta el, hogy havi 4 millió forintot fizetett neki a csatorna. Az ő fizetésének viszont nagyjából csak a felét kapja a Tények két műsorvezetője, Marsi Anikó, és Gönczi Gábor: a bulvárlapok értesülései szerint ők több mint havi 2 millió forintot zsebelnek be.

RTL Klubos fizetésekről legutóbb másfél éve lehetett hallani, amikor Szabó Zsófi átigazolt egyik kereskedelmi csatornáról a másikra. Sorozatszereplőként körülbelül 600 ezer forintot keresett, a konkurenciánál viszont három éves szerződést írt alá, 36 millió forintért - tehát havi 1 milliót keres. És ezt kapja akkor is, ha épp hónapokig nincs képernyőn. Viszont nem csak a színésznőből lett műsorvezetőnek jár fizetés akkor is, ha épp nem dolgozik. Havonta kb. egymilliós alapbért más RTL-es is hazavisz: Sebestyén Balázs, Lilu, vagy épp Istenes Bence is hónapokig pihent két műsor és forgatás között, az alapfizetést viszont ők is megkapták.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Tekintettel arra, hogy az újrainduló Reggeli új arcai, Peller Annak és férje Mikike a műsorvezetésben, és úgy egyáltalán a média szakmában tapasztalatlanok, vélhetően nem kapnak akkor fizetést, mint a sztár műsorvezetők, de még így is a magyar átlagbérek sokszorosát vihetik haza. Becsléseink szerint nagyjából 600 ezer és 1 millió forint közötti fizetésre számíthatnak.

Már a helyzet viszont Alföldi és Stohl esetében, mivel ők mindketten régóta benne vannak a köztudatban, és a képernyőről is mindenki ismeri már őket. Ráadásul mindketten elfoglaltak, sokat szerepelnek, vélhetően kérhettek magasabb összeget is. Becsléseink szerint több, mint egymillió forintot keresnek havonta majd az RTL-nél, de még a másfél-kétmillió forintos fizetés sem kizárt.

Címlapkép: MTI

NEKED AJÁNLJUK
Ennyit kereshet a TV2-nél Muri Enikő

Hamarosan indul a TV2 új műsora az Ázsia Expressz, amiben Muri Enikő is szerepelni fog. A közel 2 hónapos utazással csaknem 3 millió forintot kaszálhat...

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?