Címke: nintendo (21 cikk)

Pénzcentrum | 2011. november 28. 11:08

Videó: tömegnyomor a boltban, egymást taposták a műszaki cikkekért

Idén is túlesett Amerika a Fekete pénteken (Black Friday). A hálaadást követő péntek már hosszú ideje az áruházak vásárlócsalogatója az Egyesült Államokban, az üzletek gyakran 50, 70, de akár 80 százalékos árengedményekkel vonzzák a karácsonyi ajándékvásárlásra induló tömeget - az emberek pedig özönlenek a boltokba.

Orosz Márton | 2011. szeptember 15. 05:23

Jön a bolt, ahol ingyen vásárolhatsz - Budapesten is

"Az ingyenes vásárlás Mekkája" - ezzel, a Klapka György legszebb napjait idéző szlogennel hirdeti magát az a vállalkozás, ami -elvileg- másfél hónap múlva nyitja meg kapuit a pesti belvárosban. A Sample Central nevű üzlet lényege, hogy a vevők pénz helyett a véleményükkel fizetnek - ezért a gyártóktól ingyenes termékeket, mintákat kapnak.

Pénzcentrum | 2011. március 17. 11:02

Drágul a lapostévé, drágul az okostelefon

A Japánt megrázó földrengés következményeként jelentős hiány keletkezhet a lítium-ion elemek, a chipek és a folyadékkristályos kijelzők kínálatában. A gyárleállások hátrányosan érintik a Sony-t, a Hitachi Chemicalt és a Mitsubishi Gas Chemicalt, melynek következtében megugorhat a chipek, az LCD TV-k és az újratölthető elemek ára.

Pénzcentrum/MTI | 2011. január 10. 15:02

3D: hátrányos a gyerek fejlődésére?

A Nintendo Co. videojáték gyártó vállalat figyelmeztetést tett közzé, hogy a hamarosan piacra kerülő új háromdimenziós videojáték konzolja esetleg hátrányos lehet a kisgyermekek fejlődésére, ezért óvatosságra inti a szülőket a használatánál.

Pénzcentrum | 2010. május 27. 11:32

Mobiltelefon-gyártók lettek a világ legzöldebb vállalatai

A Nokia lett a világ legzöldebb elektronikai vállalata a Greenpeace által készített legfrissebb felmérés alapján. A rangsort a cégek környezetvédelmi erőfeszítései alapján állították össze.

Orosz Márton | 2009. november 17. 04:33

Karácsonyi játékpiac: ajándékok, amire apuci is rászokhat

Játékkörképünk második részében a PC-s és konzolos piacot vesszük górcső alá. Megmutatjuk, melyek jelenleg a legnépszerűbb termékek, és azt is, mivel lehet az egész családot bevonni a játékba.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 9. 15:35

Ismét Beatles-őrület: kígyóznak a sorok!

Úgy tűnik, valakinek ismét sikerül lehúznia egy - anyagilag valószínűleg igencsak jövedelmező - bőrt a legendás liverpooli négyesről, megkezdődött ugyanis a Beatles-videójáték forgalmazása.

Pénzcentrum | 2009. június 24. 12:02

Game Over: játékkonzolon gyakorolnak a valódi sebészek

A Nintendo Wii konzolja a mozgásérzékelős irányítójának köszönhetően óriási siker lett, világszerte már több, mint 50 millió példányt adtak el belőle. A rendszer előnyei azonban jóval túlmutatnak az aktív játékon.