2 °C Budapest
Vége a hosszú várakozásnak: újra kinyitnak a nyelviskolák is

Vége a hosszú várakozásnak: újra kinyitnak a nyelviskolák is

2020. június 9. 20:36

A kijárási korlátozás feloldása után június első hetétől országszerte kinyitják kapuikat a nyelviskolák és újult erővel várják a nyelvtanulókat. 

A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagiskolai a higiéniai ajánlásokat felelősségteljesen alkalmazzák a biztonságos csoportos nyelvtanulási körülmények megteremtése érdekében.

Az Egyesület (NYESZE) nyelviskoláiban továbbra is lehet online tanulni. A digitális eszközök használatával hatékony, tartalmas nyelvi képzések várják a tanulni vágyókat. A nyelvtanárok alkalmazkodását a megváltozotttanulási igényekhez módszertani továbbképzésekkel segíti az Egyesület. 

Tapasztalataink szerint a nyári szünetben megnő az általános és középiskolástanulók száma a nyelviskolákban. Sokan szeretnék ilyenkor pótolni, ismételni, valamint fejleszteni nyelvtudásukat, de vannak, akik egy új nyelvet is szívesen megtanulnak. Meglepően hangzik, de egy-egy nyári intenzív tanfolyam során akár egy egész tanéves középiskolai anyag ismételhető át vagy fejleszthető tovább. 

A nyári kurzusok mellett a NYESZE tagiskolái közül többen nyári táborokat és gyermektanfolyamokat is szerveznek, amelyek segíthetnek a kicsiknek az iskolai tananyag áttekintésében, illetve az idegen nyelv tanulása iránti lelkesedés felébresztésében. A nyelvtudás fontos alapkompetencia. Nem csak a munkaerőpiacon, a gazdaságban érték, kinyitja és hozzáférhetővé teszi a világot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2022. december 6. 22:38